Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man överför en bil titel som en gåva

Att ge eller ta emot en bil och sin titel som en gåva innebär att försäljningspriset är noll. Inga pengar trader händer. Det finns ingen ersättning för bilen. Det är helt enkelt ges gratis till en annan person. Oavsett om du ger eller tar emot en bil, måste dess titel som ska överföras till den nya ägaren i tid. Den nya ägaren måste ha titeln i syfte att få en registrering och registreringsskyltar. Saker du behöver
Bill Titel
Salu Legitimation
bevis på uppehållstillstånd
kontanter eller check
Visa fler instruktioner
1 < p> Hämta titeln för bilen från den tidigare ägaren. Hon borde ha undertecknat titeln över till ditt namn och hade sin underskrift attesterad.
2

emot ett köpebrev från givaren på bilen om det inte finns någon titel. I grund och botten är ett köpebrev en daterad, juridiskt dokument som identifierar det tidigare, liksom den nya, lagliga ägare. Den aktuella mätarställningen är också listade. Ett köpebrev anger också att försäljningspriset för en bil. Den moms som är beroende av bilen (i förekommande fall beroende på vilket land man bor i) kan beräknas genom att det pris som anges på köpebrevet. Utan det numret, kan momsen beräknas med hjälp av bilens marknadsvärde.
3

Ta bilen titel eller köpebrevet till din lokala länet kontorist domstolar titel kontor. Eftersom bilen var en gåva, blir det ingen moms betalas. Du måste ansöka om en ny bil titel och registrering. Du kommer att krävas för att visa korrekt identifiering och bevis på uppehållstillstånd. Du måste också betala avgifterna med kontanter eller med check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78606.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.