Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Chevy Nova

Chevy Nova är verkligen en bil med en intressant historia. Dess 1962-modellen släpptes som en kompakt bil, med hopp om att konkurrera med de andra kompakta bilar som blir populärt under denna period. Vid tiden 1970 kom omkring, hade dock Nova förvandlas till mer av en muskel bil. Tyvärr slutade sin produktion i slutet av 1980 efter att återigen byta stilar, denna gång i en subcompact bil. Eftersom en ny Chevy Nova inte har tillverkats i över 20 år, du kommer att behöva veta rätt ställen att leta om du hoppas på att köpa en. Instruktioner
1

Ställ en budget för hur mycket du är villig att spendera på en Chevy Nova. Utbudet av priserna med dessa bilar är bred, går från hundratals till tusentals, beroende på skick och modell. Bestäm om du är mer intresserad av en bil som är i gott skick och redo att köra, eller om du vill ha en bil som du kan återställa senare. Detta kommer att avgöra hur mycket du kanske vill ställa budgeten för.
2

Välj vilken typ av Chevy Nova du är mest intresserad i. muskelbilar från 1970-talet tenderar att vara den mest populära, och kanske den mest kul om du letar efter en bil att fixa upp själv.
3

Call lokala bilhandlare och fråga om de har någon Chevy Novas på sin lott. Detta kommer att spara tid att gå från plats till plats, eftersom de flesta bilhandlare inte har Chevy Novas på sin lott alls.
4

pruta om du hittar en Chevy Nova du är intresserad i. Eftersom varje Chevy Nova ute används, är ganska mycket varje pris kommer att kunna justeras av den person som säljer det.
5

provköra bilen själv. Eftersom du arbetar med en äldre bil, se till att du är bekväm i den. Om sätena eller radio eller något annat behöver bytas, faktor som i den budget du satt tidigare.
6

Få Chevy Nova inspekteras av en professionell innan du accepterar att köpa den. Ju längre bilen har varit på väg, desto mer risk du ska ta i att köpa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78559.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.