Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en andra bil

Många familjer är beroende av ett enskilt fordon för att tillgodose sina behov. Som familjer växer, kan deras resande behov förändras också. Att köpa en andra bil är en övergångsrit för många familjer som familjen blir större. För att få ut det mesta av köpet av en andra bil, måste vissa överväganden göras. Instruktioner
1

Begå din bil behöver papper. Brainstorm vilken typ av bil din familj behöver, hur du tänker använda den, och hur många människor kommer att transporteras på en regelbunden basis. Skriv ner vilka funktioner som betyder mest, till exempel vilken typ av transmission, säkerhetsfunktioner, lastförmåga, dragkapacitet och andra funktioner som är viktiga för din familj.
2

Bestäm din budget. Bestäm så tidigt som möjligt vad din budget är för att köpa en andra bil. Tänk alla de kostnader som är involverade i att köpa en ny bil, och engagera din budget på papper så att du inte överskrider det. Hur mycket av ett lån, ränta och månatlig betalning kan du råd rimligt? Addera 3

forskning de alternativ som finns för dig. Skapa en lista över fordon som uppfyller de kriterier som du specifikt letar efter. Notera fabrikat, modell och år för varje fordon som du är intresserad av att fortsätta som en andra familj bil.
4

Provkör din favorit val. Schemalägga möten med lokala återförsäljare för att provköra dina bästa val. Provkör bilen på samma villkor som du planerar att köra det en gång köpte, såsom vid motorvägen hastigheter och i stadstrafik. Testa rasterna, klättra branta lutningar, kör över gupp och utvärdera hur bilen hanterar längs vägen. Varje typ av bil kommer att erbjuda en distinkt upplevelse.
5

säkra finansiering från din bank eller annan finansiell institution innan du väljer ett återförsäljaravtal. Medan du kan finansiera via din valda återförsäljare, kommer du att spara vanligtvis pengar, tid och besvär genom att säkerställa finansiering alternativ innan du faktiskt väljer det återförsäljaravtal som du vill arbeta med.
6

Jämförelse handla rätt återförsäljare och vehikel. Använd internet för att hitta rätt märke och modell genom olika återförsäljare i ditt område tills du hittar den rätta kombinationen mellan pris och funktioner. Kontrollera att fordonets priset är inom din budget och motsvarar din finansieringsplan.
7

Förhandla med återförsäljaren och slutligen stänga affären. Förbered dig för att spendera en timme eller mer på generalagenten förhandla om priset och villkoren för bilköp. Var inte rädd för att gå bort om du är missnöjd. Bara stänga affären om priset faller inom din budget intervall och du är nöjd med villkoren i köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78946.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.