Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Fördelarna av små bilar

Köpa en bil är en stor investering och beslutar om rätt bil för dig är viktigt. Förutom med tanke på märke, modell och årsmodell på din bil, överväga storleken på bilen. Det finns många fördelar med att äga en liten bil, vilket gör det till ett smart val över större fordon såsom sport utility vehicles och lastbilar. Gas Mätarställning

Eftersom kompakta bilar har mindre motorer, kan de spara pengar på gas. Små bilar tenderar att få bättre gas körsträcka, så mycket som 20 miles per gallon mer än en SUV eller lastbil. Vissa sedaner har en körsträcka rating så hög som 40 miles per gallon på motorvägen. Med stigande gaspriser, är detta en smart investering, speciellt om du pendlar till jobbet varje dag.
Överkomliga

Sammantaget små bilar är billigare att köpa än större fordon. Ur tillverkarens perspektiv, små bilar kräver mindre material, vilket gör dem billigare att producera. Med rekommenderade priset börjar på bara $ 10.000, är ​​små bilar växer också i popularitet som en följd av den ekonomiska nedgången i slutet av 2000-talet. Enligt New York Times, gick försäljningen av stadsjeepar ner mer än 25 procent under 2008. Snarare än att bara vara ett billigt alternativ till större bilar, har små bilar fram som en smart, önskvärt val av transportmedel.
Lättare att manövrera

med inredning volymer från endast 100 kubikfot, små bilar är lättare att manövrera än större fordon. Detta gör det enkelt att få ut av en tuff plats. Fickparkering blir lättare, samt kör ner smala enkelriktade gator. Detta kommer att spara krångel när det kommer till hårt trafikerade gator, vägar och parkeringsplatser. Om du bor i en stad där det finns en hel del trafik och smala vägar, köpa en liten bil vettigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78916.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.