Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Ny bil MSRP Vs. Vad du kan förvänta dig att betala

Om du inte vet vad MSRP och prislappen representerar, kan förhandla fram en ny bil pris vara en obehaglig upplevelse. De tillverkarens pris berättar återförsäljare där de ska börja förhandla priset, men det gör inte berätta för dig vad du kan, eller bör, sluta betala. MSRP

CarsDirect.com påpekar att enligt lag MSRP måste visas på en ny bil, och endast köparen kan ta bort detta klistermärke. MSRP är inte vad det faktiskt kostar att få bilen, men vad tillverkaren tycker att du ska betala för det.

MSRP kan variera efter märke, modell, optioner, region i landet och även bilens färg. Om modellen är i hög efterfrågan, kan återförsäljaren ha möjlighet att sälja den till dig för mer än MSRP.
Återförsäljare Kostnader

återförsäljaren inte betalar tillverkaren rekommenderat eller faktiska priset. Han förhandlar med tillverkaren, precis som du gör med återförsäljaren. ConsumerReports.org säger att se bortom återförsäljaren fakturan samt att ta reda på vad dealern betalat.

Rabatter, incitament återförsäljare och holdbacks alla kan bidra till återförsäljarens "verkliga kostnaden." För att få det lägsta priset, börjar dina förhandlingar med ett utropspris, vilket är ungefär 4 procent till 8 procent under återförsäljarens verkliga kostnaden. Du kan komma nära att hitta återförsäljarens verkliga kostnaden online via resurser som Consumer Reports partipriset, ingår i sin nya bil rapport.
Förhandla

Federal Trade Commission (FTC) antyder att skillnaden mellan MSRP och fakturan kostnaden för en bil kan vara mellan 10 procent och 20 procent. Detta är återförsäljarens vinstmarginal, och det är där du ska förhandla.

För att spara pengar, föreslår FTC också överväger att beställa din bil. Bilar på återförsäljarens mycket kan ha många extra funktioner som du inte vill ha eller behöver, och om du kan fördröja tillfredsställelse att vänta på din bil, kan du spara pengar genom att eliminera dessa extras. Addera klistermärke Pris

Du kommer att se ett andra dekal på bilen bredvid MSRP, som kommer att inkludera objekt som lägger på betydande vinst för återförsäljaren. Du behöver inte betala extra såsom dokumentation avgifter, återförsäljare avgifter förberedelse och marknad värdejusteringar (MVA) eller läggas återförsäljare vinst (ADP).

Vad du behöver betala för är något extra som du väljer att lägg till bilen och en rimlig leverans och destination avgift, enligt Intellichoice.com.
Slutsatser

FTC påpekar att en ny bil är den näst mest dyra köp en amerikansk konsument kommer att göra. Gör din forskning på märken, modeller och kostar i förväg och du kommer att spendera mindre och känner sig mindre pressad när du kommer till generalagenten.

Bibliotek, bokhandel och internet har alla tidningar med nya bilen funktioner och kostnad . Du kanske kan få specifik information återförsäljare kostnaden för modeller som du är intresserad. Alltid handla på mer än en återförsäljare även inom ditt eget område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78585.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.