Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Fordon Titel Problem

Även om USA har en nationell databas fordon titel , garanterar ingenting som en bil brukar ha en titel problem . Problem med en bil titel kan leda till följd av bedrägeri eller ärligt misstag . Funktion av en
Titel

Vehicle titlar bidra till att identifiera problem en bil upplevt tidigare . De flesta titlar har fläckar som OBS Om bilen förliste , dess körsträcka och tidigare ägare .
Korrigering
p Om du upptäcker ett fel på en bil titel , kan du korrigera det på din statens avdelning för motorfordon . Både säljaren och köparen måste skriva på ett uttalande om den korrigerade problemet .
Titel Bedrägeri

Fordon titel problem faktiskt kan vara ett tecken på bedrägeri . Skändlig säljare kan bygga en bil och försöker sälja utan " räddas ", konstaterade på titeln . Vanliga tecken på fordonets titel bedrägeri har en out -of - state licens , suddig typsnitt på titeln och skillnader mellan information om titel och uppgifter från säljaren . Addera Tip
< p > bil Detective föreslår att du kör en rapport bil historia med den unika 17 - siffriga koden som finns på alla bilar tillverkade efter 1981 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79201.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.