Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur kan jag veta min April Innan jag faktiskt titta på bilen?

APR eller räntan, är det belopp som en kund betalar i räntekostnader per år för kredit. När man överväger en bil lån, det bästa sättet att veta din APR innan letar efter en bil är att få ett lånelöfte från en utlåning. Du måste ha en uppfattning om vad årets bil du vill ha, eller be din låneinstitut för vägledning år och körsträcka påverkar din kurs. Generellt räntorna förblir desamma för en tre-till femåriga lånet och ökar på en sex år eller mer. Räntorna har en enorm inverkan på vad du ska betala för ditt fordon - en del kunder kan se så låga som 0 procent medan andra kan se priser så hög som 29 procent. Var noga med att shoppa runt. Saker du behöver Review, Internet och tillgång till dator
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Forskning lokala banker för att bestämma deras bästa räntorna. Sök andra bank hemsidor för att hitta sina räntor för auto lån. Kreditföretag kan erbjuda bättre priser än andra låneinstitut så se till att kolla runt.
2

Tillgång din kreditvärdighet om du inte vet det. Ett lägre betyg kan betyda att du inte kommer att kvalificera sig för de kurser du hittade samtidigt gör forskning. Tillträde www.annualcreditreport.com, ett federalt stöd webbplats som erbjuder en gratis kreditupplysning årligen genom varje rapportering byrå med en lön alternativet för att se din kredit värdering. Om du vet att din kreditvärdighet och historia, avgöra om du uppfyller kraven för den bästa kursen. Överväg andra källor eller kolla subprime låneinstitut om du har dålig kredit. Många subprime långivare är rikstäckande banker och kan hittas på nätet.
3

Bestäm din budget. Ring banken du har valt och starta pre-godkännandeprocessen. Be om vägledning för bestämning av lägsta och fordon som uppfyller kraven. Vissa priser beror på körsträcka och år av det finansierade fordonet. Din lånelöfte kan ta flera dagar.
4

Handla för din bil när du har hittat ut din ränta, termer och alternativ fordon. Låt din återförsäljare också försöka få finansiering för dig om du tror att han kan ge ett bättre pris. Återförsäljare har relationer med många finansiella institutioner, och på grund av din lånelöfte kommer du att ha back-up finansiering om återförsäljaren inte kan få dig en lägre skattesats än vad du har säkrat själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78710.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.