Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Jämför kompakta bilar

Som gaspriserna har ökat under de senaste åren har fler människor ansett att byta till en mer ekonomisk bil för att spara pengar. Även om inte byggd för stora familjer eller grupper som reser, kompakta bilar är några av de mest ekonomiska bilarna på vägarna idag eftersom de ger bra gas körsträcka och stora besparingar vid pumpen. Biltillverkare har gett konsumenterna ett brett utbud av kompakta bilar att välja på om de vill göra övergången till en mer prisvärd bil. Konsumenterna behöver bara veta hur man kan jämföra kompakta bilar för att få exakt vad de behöver. Instruktioner
1

Undersök miles per gallon. Stora gas körsträcka är en av de viktigaste skälen att köpa en kompakt bil. Titta på fönstret klistermärke för att ta reda på hur många miles per gallon bilen blir i staden och motorvägen. Även små skillnader lägga upp, särskilt om du kör mycket.
2

Kolla under huven. Kompakta bilar är inte kända för jackrabbit acceleration. De är konstruerade för ekonomin, med de flesta erbjuder inte mer än cirka 150 hästkrafter. Om prestanda är viktigt, men leta efter motorn som kommer att göra dig lycklig. Addera 3

Bestäm hur många bilen kommer sits. Mest kompakta bilar håller inte mer än fyra eller fem personer. Vissa sportiga modeller är utformade för att ge plats bara två personer. Fundera på hur många människor du kommer att transportera i bilen, och köpa därefter.
4

Lär vilka funktioner som erbjuds för bilen. Vissa kompakta bilar erbjuder endast begränsade funktioner. Den 2009 Ford Focus SES, till exempel, erbjuder en CD-spelare, lås makt, farthållare och luftkonditionering som standard, medan ingen av dem som är standard på 2009 Honda Civic DX. Bestäm om du är OK med det erbjuds standardutrustning, eller om du behöver uppgradera till en annan modell eller skräddarsy den för att möta dina behov och önskemål.
5

Jämför priser. Inte bara kommer en kompakt bil sparar du pengar på bränsle, kommer det att kosta också mindre, typiskt, att köpa. Jämför priser på flera komprimerar, och kontrollera om tillverkare och återförsäljare erbjuder några incitament eller rabatter. Detta kommer att hjälpa dig att hitta rätt pris och spara mest pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78504.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.