Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper jag en bil i Garland County, AR?

Att köpa en bil är en mycket viktig ekonomisk steg. Bredvid ditt hem, är det förmodligen det dyraste objektet du ska köpa. Det finns många alternativ för att köpa en bil i Garland County, Arkansas, men de grundläggande stegen är detsamma som att köpa en bil på annat håll. Instruktioner
1 En handpenning krävs vanligtvis.

Utvärdera din ekonomiska medel. De flesta människor har inte råd att betala kontant för en bil. När man överväger ett bilköp, besluta handpenningen du har råd och månatlig betalning som passar in i din budget. Lån är tillgängliga i Garland County från banker såsom Hot Springs Bank & Trust, Arvest eller Simmons First Bank. Nationella alternativ, såsom Ford Credit, är tillgängliga via lokala auto återförsäljare. Vissa begagnade återförsäljare erbjuder in-house finansiering.
2 En hel del fina bilar är till salu av privata parter.

Bestäm om du vill ha en ny eller begagnad bil. Nya bilhandlare finns i Hot Springs, Arkansas och Hot Springs National Park, Arkansas. Används bilhandlare finns i hela Garland County. Inköp från en privat fest är ett annat alternativ. Du kan hitta bilar till salu i lokala tidningar, såsom Sentinel-Record, Thrifty Nickel och Arkansasdemokrat Gazette.
3 Alltid köra bil innan du köper den.

Provkörning potentiella köp. Tänk minst tre till 10 alternativ, och kör flera fordon innan man beslutar om en viss bil. Den provkörning bör ge dig tidiga varningssignaler om problem. Detta är särskilt viktigt för en begagnad bil, eftersom reparationer kan behövas. Begagnade bilar bör alltid inspekteras av en mekaniker. Många mekaniker arbetar hela Garland County.
4 Din handpenning beror innan du tillträder din bil.

Gör betalning för din bil. Om du inte kan betala för din bil fullt ut, ta lån. Om du köper via en återförsäljare, som Allen Tillery Chevrolet Buick GMC eller John Gibson Sales Auto, kan ekonomiavdelningen hitta ett låneinstitut för dig eller upprätta dokument för en in-house lån. Eller så kan du ansöka om ett lån via din bank eller kredit unionen. När du köper en bil från en privat fest, ett lån från din bank eller kredit unionen är oftast det enda alternativet.
5

Visa försäkringsbevis. I Arkansas, kan en köpare inte ta besittning av en bil utan att ge bevis på nuvarande bilförsäkring. Om du inte har en försäkringsagent, ordna försäkring på din bil.
6

Registrera din bil med Department of Motor Vehicles. Säljaren måste ge dig ett köpebrev, eller i fallet med ett kontantköp, titeln. Den Garland County Department of Motor Vehicles har kontor i Hot Springs Village, Hot Springs National Park, Jessieville, Lonsdale, Mountain Pine, Pearcy och Royal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78932.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.