Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur jämför jag bilinredningar?

Du kan börja jämföra bilinredningar nätet, både för nya och begagnade bilar. Även om du kan granska inredning poster såsom läder och tyg, mugghållare, instrumentbräda set-up och den övergripande utseendet på de flesta fordon inredning, sluta din sökning med en fysisk kontroll är tillrådligt. Strukturer och allmän känsla av fordonets interiör är svårt att mäta med bilder ensam. Starta din inredning recension online och avsluta din inredning jämförelser personligen, om möjligt. Instruktioner
Nya Bilar Till Salu 1

Gå till tillverkarens webbplats för att börja granska bilinredningar. Klicka på det fordon du vill granska och gå de videor och bilder alternativ. Granska alla foton från kupén, men tänk på att bilder och videoklipp är utformade för att visa att fordonet med alla alternativ som finns, så lita inte helt på denna metod.
2

Välj ett alternativ att bygga bilen från den huvudsakliga webbsida. Du kanske måste klicka på fordonet först, och hitta den bygga alternativ från fordonsinformation menyn (tillverkarens webbsidor skiljer sig åt). Du kan bygga ditt fordon i enlighet med de alternativ som du vill, och vissa tillverkare tillåter dig att visa de inre alternativen när du går längs lägga olika funktioner. Addera 3

Välj din modell nivå och motor att starta och fortsätta att färgerna alternativet (som varierar beroende på nivå och modell). Granska din inredning färgalternativ för den modell du valt, vyn ska byta till det inre och visar den i den färg du valt. Leta efter en helskärm alternativ eller klicka på den färg till en närbild av det inre färg du valt.
4

Välj din inredning alternativ. De poster och funktioner som erbjuds för interiören inkluderar en bild. Använd alternativen funktioner för att granska vad radion, kontroller, shift-ratten och navigering funktioner ser ut.
5 Tillverkare

Kontrollera webbplatser av varje modell interiör du vill se. När det är färdigt, kontakta en lokal återförsäljare eller stoppa in för att se den nya kupén personligen. Kör fordonet för att säkerställa komfort och att alla önskade alternativ passar din smak.
Begagnade Bilar Till Salu 6

Gå till Edmunds hemsida, vilket ger bilder, videoklipp och alternativ för fordonets interiör (se Resurser). Input fordonets år, gör, att modellera och nivå från recensioner alternativet komma igång. Välj den bil du vill ha och klicka på färgerna från den vänstra menyn från resultatsidan.
7

Välj alternativet för att visa färgprover från Color Photo Gallery. I pop-up fönstret kan du välja videor, bilder eller färger för att se kompletta inredningsdetaljer.
8

Fortsätt granska de inre alternativ för varje bil du vill ha information om, med början på första sidan till ändra fordonet. När du är klar, gå till en återförsäljare som har den bilen du vill slutföra en fysisk kontroll av interiör färg och alternativ. Kontrollera webbplatser av lokala Bilhandlare (många erbjuder massor av begagnade bilar av samma märke) eller Bilhandlare i ditt område för att visa inventering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78847.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.