Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man förhandlar bil betalningar

Förhandla lägre bil betalningar indirekt kan tillåta dig att betala mindre för din bil under lång tid, så försök att låsa in en låg månatlig betalning. När du har tecknat ett hyresavtal eller finansieringsavtal och lämna återförsäljaravtalet du kommer att knytas till vad betalningar du har avtalats för hela löptiden. Ha alla dina finansiella information som finns tillgänglig och använda de positiva aspekterna av din ekonomiska historia som hävstång för att få det bästa erbjudandet. Instruktioner
1

Förhandla den totala bil kostar först. Forskning bilens modell och bas prissättning. Kom upp med en rimlig köpeskilling som garanterar dig att säkra en bra månatlig betalning, men tillåter återförsäljaren att göra en vinst. Att vara orimligt i dina förväntningar kommer inte bara stall förhandlingar, kan det lämna dig med en samarbetsvillig återförsäljare. Ta med denna forskning med dig att ge foder till din förhandlingsteknik insatser.
2

Diskutera de månatliga betalningar du vill betala. Bestäm hur lång tid de betalningar täcker. Förlänga hyresavtalet eller finansiering till 48 eller 60 månader kommer att sänka din månatliga betalningar, men kan öka den totala kostnaden på grund av ränta på sikt av affären. Förbli stabil under hela förhandlingarna, ibland helt enkelt vägrar att grotta på första motförslag är tillräckligt för att få återförsäljaren att göra ett bättre erbjudande
3

Håll ett vakande öga på de villkor som de. återförsäljare presenter till dig. Har gå honom igenom den totala kostnaden för bilen när du har kommit överens om en månadsavgift. Ofta kan du hitta han har inkluderat ett onödigt tillägg som rostskydd.
4

Vänta till slutet av förhandlingarna innan de accepterar ett inköpspris eller skriver något. Detta tvingar dealerns hand till att lägga incitament (återförsäljare rabatter, presentkort mm) till din finansieringsavtal som kan ge stora besparingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79166.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.