Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Vad händer om din bil är upp till Repo?

Om din bil är för reporäntan, har du förmodligen missat en eller två betalningar, vilket är allt som behövs för en långivare att godkänna ett återtagande. När detta händer, kontakta din långivare så snart som möjligt och förklara din situation. Betalningsarrangemang

När du bilen är på väg att återtas, bör du kontakta din långivare så snart som möjligt och göra arrangemang för betalningar. Din långivare kommer att vilja veta hur fort du kan ta ditt konto aktuell.
Förhandla

Ibland kan du inte göra betalningsarrangemang till långivaren tillfredsställelse och de kommer ringa ett återtagande företaget att plocka upp din bil. Om du har ont om pengar, kan du behöva att uttömma alla resurser du har att hålla din bil från att tas.
Återtagande


När du bil är faktiskt återtas, du har en viss tid att hämta den innan den säljs på auktion. Långivaren kan kräva att du betalar hela balansen i sin helhet om du inte har varit samarbetsvillig i det förflutna. Troligtvis långivaren kommer att begära att du betalar det belopp förfallna plus några avgifter som uppstår till följd av utmätning processen.
Auktion

en övertagna bil säljs en auktion till högstbjudande. När bilen säljs, är de pengar som mottagits från den nya ägaren appliceras mot återstoden av lånet. Vissa långivare kommer att kräva att du betalar eventuella outnyttjade, som inte omfattades av försäljningen av bilen.
Credit Report

ett återtagande kommer att dyka upp på din kredit fil och minska din kredit värdering. Detta kan påverka din förmåga att få kredit i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78297.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.