Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper stöldgods Legally

Varje år tusentals stöldgods återvinns av polisen eller andra rättsliga myndigheter i hela landet. Många av dessa objekt går outtagna och deras ägare är aldrig hittats. Dessa artiklar slutligen erbjuds till försäljning till allmänheten via auktioner eller på annat sätt, ger möjlighet att köpa stöldgods lagligt. Instruktioner
1

Kontrollera med din lokala brottsbekämpande myndigheter för att ta reda på om de säljer outtagna stulna varor eller beslagtagna föremål från deras egendom rum. Ofta kan detta göras online genom att titta på webbsidor på din lokala polismyndighet och sheriffskontoret. Ta reda på hur produkterna ska säljas
2

. Ofta sker detta genom offentliga auktioner som genomförs via brottsbekämpande myndigheten själv. Denna information får lämnas på webbplatsen för polisen eller sheriffsavdelningen eller det kan annonseras i din lokaltidning. Om produkterna ska säljas på offentlig auktion

, ta reda på datum, tid och plats för försäljning skall äga rum. Du kanske också vill få en lista över de varor som sålts och förhandsgranska objekten i förväg om möjligt.

Vissa brottsbekämpande myndigheter säljer beslagtagen egendom och outtagna stöldgods på nätet istället för i personen. Om så är fallet, ta reda på hemsidan eller källor på nätet används.
3

Bestäm om du vill köpa någon av de beslagtagna varor eller tjänster som erbjuds outtagna stöldgods. Vanliga poster ingår fordon, elektronik, smycken, kläder, möbler och mycket mer.
P Om du hittar något du är intresserad av att köpa, se till att du förstår alla regler och villkor för köpet av objekt eller budgivning på objekt på auktion. Många gånger de poster måste betalas med kontanter och moms läggs. Det är sannolikt att varan inte kan återlämnas och bidrag kommer inte att erbjudas, så anser de poster noga innan du köper.
4

Håll alla kvitton eller pappersarbete som med dina inköp som en säkerhetsåtgärd. Du kommer då att ha bevis om någonsin ifrågasatt hur du kunde köpa stöldgods lagligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78292.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.