Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper kraschade bilar

Det finns många bilar som säljs varje dag som är offer för en olycka. Försäkringsbolag och förstörde gårdar erbjuder dessa bilar till salu till någon som vill ha dem. Några av dessa fordon används för delar för att reparera ett annat fordon och några av dem repareras och säljs till konsumenter. Det finns många anledningar att köpa en ombyggd bil, men ska du veta att du köper en bärgade vraket vid köptillfället. Det är av denna anledning som en bil historia rapport är ett värdefullt verktyg. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Telefonbok
Trailer Truck
Visa fler instruktioner
1

hitta en bil auktion. De flesta större städer har fordon auktioner som presenterar havererade fordon. Försäkringsbolagen avtal ofta med dessa auktionshus i syfte att sälja vraken. Leta reda på en auktion i din lokala telefonkatalogen eller på Internet. Du kan även höra med en ansedd body shop som till auktionshuset läge. Försäkringsbolagen kan också vara värdefulla resurser för att få denna information. Kom ihåg att inte alla auktioner är öppna för allmänheten.
2

Bestäm vad du vill. Ha en god uppfattning om vad du letar efter innan du deltar en auktion. Letar du efter reservdelar för att reparera ett fordon eller är du ute efter en bil att fixa och returnera den till vägen? Var medveten och realistisk med dina förmågor och mekaniska vet hur. Ofta ett vrak kommer att ha många saker som är fel med det som inte är uppenbara vid första utseende. Vara noggrann i din pre-auktion inspektion.
3

köpa fordonet. När auktionen har påbörjats och ditt fordon är i auktionen ringen, bjuda upp till det högsta belopp som du är beredd att betala. Det är alltid en bra idé att ha en andra eller tredje bil av intresse om det är för mycket intresse för det fordon du är ute efter och priset är bjuda ut ur ert sortiment. Låt dig inte fångas upp i auktionen atmosfären och bud för högt.
4

Ta ditt köp hem. Vid avslutningen av ditt framgångsrika budet, kommer du bli ombedd att fylla i papper och betala för din bil. Många auktioner kommer att bistå vid lastning din bil på din släpvagn. Ta reda på var du kan ladda din köpt bil och träffa auktionen anställda i det området. När fordonet är lastat på din trailer, se till att den är säkrad och alla lösa delar är antingen i fordonet eller i din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78317.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.