Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper beslagtagna fordon

beslagtagna fordon är vanligtvis säljs till ett beslagta auktion. Under dessa auktioner, kan den kunniga köpare har en chans att köpa fordon till priser långt under marknadspriset. Vem som helst kan köpa ett beslag bil, men man måste förbereda innan striden. Instruktioner
1

Kolla i ditt område för där bil auktioner hålls. Polisen och andra grenar av regeringen håller beslagtagna fordon auktioner regelbundet, så den officiella hemsidan för din stad är en bra resurs för auktionen information. Den federala regeringen har även bilar på auktion på www.gsaauctions.gov. Du kan också titta på de sekretessbelagda annons avsnitt i den lokala tidningen för auktion datum och tider. Webbplatser som Gov-auktioner ger auktion information till medlemmarna.
2

Läs listan över de fordon som ska säljas på auktion. Denna lista är ofta tillgänglig cirka en vecka före auktionen. Obs fordon som intresserar dig, inklusive Vehicle Identification Number (VIN.) Addera 3

Slå upp detaljhandeln värdet av fordonet på en webbplats som NADA, Edmunds eller Kelley Blue Book. Du kan också använda VIN-nummer för att få en rapport fordon historia på Carfax.
4

Beräkna ett maxbud. Kom ihåg att en impounded fordonet kan vara i mindre än perfekt skick, så planerar inte att betala någonstans nära maximal detaljhandeln värde.
5

närvara vid auktionen. Vissa auktioner kräver en inträdesavgift för att ange beslagta mycket, medan andra är gratis. I vissa fall kan du använda din avgift auktion posten mot priset av ett fordon som du köper.
6

Bjud på fordonet som intresserar dig. "Kom ihåg att det alltid kommer att vara en annan bil så håll dig till din budget och övre gränserna för din budgivning sortiment", säger Cars Direct. Det finns inga garantier på auktion fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78337.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.