Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Lista över allmänna Auto Auktioner i Colorado

Colorado har flera offentliga auto auktioner för personer i behov av ett fordon. Vid en Colorado offentlig auto auktion, kan billiga fordon köpas genom ett anbudsförfarande i stället förhandla med en säljare. Fordon finns tillgängliga för inspektion före försäljningen och intresserade köpare kan få reda på något fordon problem under inspektionen perioden. Köpare bör vara beredd att betala för fordonet på auktionen. Pacific Auktion

Pacific Auktion innehar en offentlig auto auktion i Denver varje lördag. Auktionen börjar klockan 10 Personer intresserade av att köpa en bil på denna auktion kan närvara förhandsgranskningen hela dagen fredag ​​eller före försäljningen på lördag. Auktionen företaget accepterar checkar och kreditkort för en avgift. Alla andra former av betalning, inklusive kontanter, postanvisning eller remburs kan användas. Köpare får ett tillfälligt tillstånd om inte bilen är listad som en bogserlina bort bara.

Pacific Auktion Företag

5450 Dahlia St

Commerce City, CO 80022

303-287-0691

pacificauction.com
J & M Auktion

J & M Auktion, som ligger i Denver, har en varannan månad offentlig auto auktion. Deras förhandsvisning dag är fredagen före auktionen och problem eller problem med bilen noteras på auto. Avgifter läggs till det slutliga budet. Alla anbudsgivarna måste vara minst 18 år och ha ett giltigt ID. Fordon måste betalas för på auktion dag och de accepterar de flesta former av betalning med vissa restriktioner för personliga checkar.

J & M Auktion, Inc.

5900 N. Federal Blvd.
< p> Denver, CO 80221

720-855-3132

jmauctioninc.com
Pyramid Motors

Pyramid har tre pågående auktioner i Pueblo, Loveland och fontän. Alla auktioner startar kl 11 The Fountain auktionen sker månadsvis den första och tredje lördagen och Pueblo Auktionen hålls varje månad på den andra lördagen. Den Loveland Auktionen är mer sällsynta, sker endast i utvalda månader. På rea dag, köpare betalar minst 20 procent av den slutliga köpkurs. Fordon som kommer att kräva utsläppen säljs som en bogserlina bort utan utfärdade tillfälligt tillstånd.

Pyramid Motors

905 S. Santa Fe |

Fountain, CO 80817

719-382-5151

pyramidautoauction.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78324.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.