Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper Off Lease Bilar efter Auktion

Om du funderar på att spara pengar på din nästa bil, överväga att köpa på auktion. Bil auktioner, speciellt off-lease auktioner, har ofta nästan nya fordon i utmärkt skick och med fabriken garantier kvar. Normalt är dessa bilar säljer för många tusen mindre än vad du skulle betala på en bilfirma eller om du köper från en privat säljare. Instruktioner
1

Ta reda på var auktioner är. På Internet, sök efter "hyrda bil auktioner i Texas," till exempel. Publikationer såsom "Auto Trader" och andra begagnade bilar tidningar ofta lista auktioner sker i ditt område och över hela USA.
2

Gör en lista över fordon som du vill. Detta kan hjälpa dig att avgöra vilka auktioner att delta. Vissa auktioner publicera en avancerad lista över de fordon som kommer att finnas tillgängliga, andra inte
3

Kom tidigt.. De flesta off-lease bilar kommer att vara i utmärkt skick, och kommer att ha varit återförsäljare servas och underhållas. Dock kommer anländer tidigt kan du inspektera fordonen i förväg, och du kanske kan ställa alla frågor du kan ha innan budgivningen börjar.
4

Prioritera dina val. Rank här listan i ordning efter mest önskvärt att minst önskvärda. Bredvid varje fordon skriva ner det högsta belopp du vill bjuda på just den bilen. Detta kommer att komma väl till pass senare, eftersom det kommer att hålla dig från överbud i stundens hetta.
5

Hitta en plats nära till auktionsförrättaren. Detta gör att du kan se de fordon om de visas under budgivning, och kommer att hålla dig fokuserad på din budget och det värde du har tilldelat varje fordon, inte på vad som händer runt omkring dig.
6 < p> Starta budgivning. Kom också ihåg att du kommer att vara ansvarig för att ordna transport för de fordon som du köper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78289.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.