Hur köper jag en begagnad bil i Hong Kong?

Att köpa en begagnad bil ofta visar sig vara en svår pärs. I USA, kan du ofta hitta certifierade begagnade bilar. Men i Hong Kong, kan du kontrollera lokala återförsäljare och bilannonser, men du kan inte garantera kvaliteten på din begagnade bil. Se till att köpa bilen från någon trovärdig och att be vänner och kollegor för rekommendationer om bilhandlare. Instruktioner
1

Kontrollera online-annonser som Geo Expat att jämföra priser på begagnade bilar. Bestäm vilken typ av märke och modell av bil du önskar. Bestäm vad som betyder mest för dig om din nya bil:. Utseende, pris eller färg
2

Besök en lokal bilfirma som specialiserat sig på begagnade bilar. Kontrollera avsnittet Resurser nedan för en lista över Hongkong bilhandlare.
3

Test köra några bilar på din lokala återförsäljare för att få en känsla för hur smidigt bilen körs.

4

igenom annonser på nätet och kontakta annonserna. Om möjligt, prata med folk på telefon innan du visa bilen. Du vill se till att du köper bilen från någon trovärdig.
5

provköra bilarna från annonser. Jämför alla bilar du har besökt och bestämma vilken bil att köpa.
6

betala för din nya bil med en check eller ett kreditkort så att du har inköpsbevis. Se till att registrera din nya bil och att uppdatera er politik Bilförsäkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77608.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.