Vilka är de downfalls Refinansiering ett fordon?

Refinansiering en bil lån är ett attraktivt sätt att överväga att sänka månatliga betalningar och minska månatliga kassaflödespåverkande kostnader. Det är dock viktigt att noga väga de kortsiktiga fördelar mot eventuella långsiktiga konsekvenser. Automobiles förlora i värde i en alarmerande takt, vissa mer än andra. Refinansiering kan tyckas vara lösningen på en aktuell finansiell binda men kan leda till utökade ekonomiska åtaganden svårt att mötas i en inte så avlägsen framtid. Om refinansiering, göra långsiktiga planer för framtida kostnader, och faktor i det utökade månatliga bil betalningar och avloppet de kommer att skapa på andra utgifter. Avskrivningar

Automobiles förlora en betydande del av detaljhandeln priset så snart försäljningen affären stänger. Denna avskrivning minskar lån till värdet förhållande och därmed minskar mängden säkerheter på billån. Refinansiering av lån i något skede kommer att innebära refinansiering ett fordon med oerhört lägre värde än det ursprungliga lånet. Det ursprungliga lånet balans måste betalas i sin helhet medan det nya lånet kommer bara att täcka det aktuella värdet. Skillnaden kommer att behöva betalas antingen som en kontant betalning eller förlänga lånetiden flera månader eller år än det ursprungliga lånet.
Räntor

Low lån betalningar verkar alltid lockande. Refinansiering ett lån för att minska utbetalningen kan tyckas att nuvarande ekonomiska situation mer tilltalande. Tyvärr måste de lägre utbetalningar betalas med en längre lånetid. Ju längre lånetiden innebär ackumulera ränta ska betalas. Vad tycktes vara lösningen på en kortsiktig ekonomisk påfrestning resulterar i en utökad finansiell förpliktelse långt efter det att fordonet är kostnadseffektiv.
Underhåll

Refinansiering en bil innebär att hålla bilen längre. Dessa tillsatta miles betyda mer slitage på bilens mekaniska system. Fördelen med låga utbetalningar kan medföra utökade kostnader upprätthålla fordonet. Med den förlängda lånetiden, är fordonet inte attraktivt handeln alternativ på grund av den höga payoff beloppet kontra lågt grossistvärdet.
Total Kostnader

När man överväger refinansiering ett fordon , beakta den totala kostnaden för lånet. Det kommer att finnas ytterligare ränta betalas även om räntan är på en lägre nivå. Bilens livslängd kommer att behöva utvidgas till att omfatta den tid fordonet är knuten till lånet. Det är också den totala kostnaden för den huvudsakliga betalas på första lånet plus de totala kostnaderna för refinansieras lånet för att ta hänsyn till. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77560.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.