Hur du köper en begagnad Infiniti G35 Coupe

Den Infiniti G35 Coupe är en elegant tvådörrars sportbil känd för sin rundade varumärkesskyddade tak och liten, kompakt kropp. För att köpa en begagnad G35 coupe, måste man avgöra hur gammalt ett fordon som de vill köpa och vad deras prisklass kommer att bli. När en prisklass har fastställts, kan sökandet efter den användes perfekta fordonet börjar. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

bestämma det högsta belopp som du är wiling att spendera på en begagnad Infiniti G35 Coupe och börja söka internet för Infiniti återförsäljare i ditt område som kommer att ha fordon i lager. Använd dessa återförsäljare för att få en uppfattning om vilken typ av begagnad bil du kommer att ha råd. Besök en av dessa lokala återförsäljare om du ser ett visst fordon som kan passa dina behov.
2

Kontrollera lokala tidningen klassificerad sektioner eller internet annonser som craigslist.com. Köpa en begagnad bil från en privat fest kommer sannolikt att få dig det bästa priset. Återförsäljare har oftast högre priser för att kompensera för anställdas provisioner och de begränsade garantier som kan knytas till fordonen. Andra webbplatser som cars.com och usedcars.com kan också ge en heltäckande omfattningen av alla relaterade fordon i området så att du kan jämföra skillnader i pris och miltal för särskilda fordon.
3 < p> Besök med generalagenten eller privat fest När du har hittat en bil som intresserar dig. Gå på en provtur. Begär en CarFax rapport eller annan liknande registrering av fordonet för att säkerställa att den har underhållits korrekt och att det inte finns några betydande olyckor i bilens historia.
4

Förhandla priset om fordonet uppfyller din förutbestämda kriterier. Navigera till Kelley Blue Book webbplats för att avgöra fordonets verkliga värde och använda det till att förhandla. Kom ihåg att påpeka eventuella brister att fordonet kan ha att eventuellt sänka det begärda priset. Aldrig betala mer än den föreslagna Kelley Blue Book värde som du kommer sannolikt att mycket för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77701.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.