Hur får man en helt gratis VIN Check

Om du köper en begagnad bil är det viktigt att få en helt gratis VIN check eftersom den berättar om bilen var stulen eller hade en titel förändring. Detta ersätter inte den rapport fordon historia, men det är ett värdefullt första steg i bilen-köpprocessen. Om bilen dyker upp som stulen på fria VIN check, kan du gå bara vidare till nästa på listan. Det kommer att spara tid och pengar eftersom du inte behöver köpa en bil rapport i detta ärende. Saker du behöver
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Copy ner bilens VIN-nummer. Detta är numret tryckt på bilens instrumentbräda, rätt nära vindrutan. Det är också på den sida av dörrkarmen. Om du tittar på bilar på nätet eller i annonser och inte har tillgång till det, be återförsäljaren eller privat säljare för VIN. Om de inte vill ge det till dig, det är en röd flagga. Köp en bil rapport innan du går vidare.
2

Logga in på National Insurance Crime Bureau webbplats eller annan bil webbplats som erbjuder en helt gratis VIN check eller bil rapporten.
Sida 3

Ange bilens VIN i rutan där det står, "få din gratis VIN kolla" och klicka på skicka. Du kommer att se gratis VIN kolla på skärmen. Om det finns en stöld eller bärgning titel det kommer att rapporteras här. Om inte, kommer det inte att finnas några fall rapporterats.
4

granska rapporten och sedan köpa ett komplett fordon historia för att kolla upp om olyckor, oljebyten, granska körsträcka och sedan göra ett slutgiltigt beslut om bil. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77656.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.