Hur köper jag en begagnad bil i Jidda?

Jidda, eller Jeddah som det är mer vanligt transkriberas på engelska, är en stad i Saudiarabien ligger vid Röda havet. Jidda är en vanlig destination för utlandsstationerade, vilket innebär att många branscher är bekanta med att hantera västerländska köpa praxis. Att köpa en begagnad bil i Jedda, därför, är lite annorlunda än att köpa en begagnad bil som helst i västvärlden. Många av transaktionerna kan även ske på engelska, och de flesta kommer att acceptera amerikanska dollar som valuta. Instruktioner
1

Sök på Internet för att hitta bil säljare lokaliserade i Jedda. Många utlandsstationerade webbplatser innehåller sekretessbelagda delarna, vilket innebär att du kan köpa från någon som kanske återvänder till sitt hemland eller kan handla med engelska som modersmål.
2

Fråga runt när du är i Jeddah. Många arabiska länder fungera på system av personliga kontakter, och Saudiarabien är inte annorlunda. Frågar folk om de känner till någon som säljer en bil kan snart ge resultat. Alternativt, be om en bilfirma, och vara säker på att få ett antal alternativ innan man köper. Addera 3

Research priset, beräknad med hänsyn tagen valutakurser. Ju mer forskning du gör, desto mer bekväm kommer du att komma överens om ett pris när det gäller att köpa. Välj en övre gräns för vad du är beredd att betala, och göra ett erbjudande under denna. Länder i Mellanöstern är långt mer bekväma med köpslående. Om möjligt, få offerter från andra återförsäljare. Ju mindre du verkar vilja bilen, desto lägre kommer det att säljas till dig. Om du verkar desperat, kommer priset att vara högre.
4

överens om ett pris och köpa bilen. Försök inte att sänka priset ytterligare när du har gjort en överenskommelse. Mellanöstern sätter stort värde på tillit. Om du ändrar ett avtal, kommer du att ha brutit förtroendet, och affären kan vara avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77991.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.