Hur du hittar Bilhandlare

Att köpa en begagnad bil kan föra med sig flera fördelar, det uppenbara är kostnaden. Dessutom, begagnade bilar är bra för nya förare, eftersom eventuella skador de ådrar sig på en begagnad bil kommer att resultera i en mindre nedgång i värde än vad som skulle vara fallet för en ny. Oavsett din anledning till att vilja köpa en begagnad bil, är din viktigaste steget i att göra så hitta en återförsäljare som specialiserat sig på begagnade bilar och har en stor inventering av dem på tomten. Instruktioner
1

Bläddra i din lokala telefonbok för begagnade bilar återförsäljare. Om det inte dyker upp några resultat eller om din telefonbok är inaktuell, besök "YP.com" och sök där för begagnade bilar i ditt område. En elektronisk version av din fysiska telefonbok, ger denna resurs Up-to-the-minuten affärsresultat och, som din telefonbok, är fria att använda.
2

Sök Google, Yahoo eller Bing för begagnade bilhandlare i ditt område, med hjälp av sökord "Bilar Stad, stat." Till exempel, om du bor i Ottumwa, Iowa och letar efter begagnade bilar, kanske du söka "Bilar Ottumwa, Iowa." Om du bor i en större stad, men kanske du vill vara mer specifik. Istället för att använda "Begagnade bilar Dallas, Texas" som ditt sökord, kan du skriva "Used Cars Grapevine, Texas" eller "Begagnade bilar Irving, Texas." Var specifik om din bil om möjligt, också. Om du bara vill söka efter begagnade Ford, ange det i din sökning.
3

Besök lokala nya bilhandlare för att kolla in sina begagnade inventeringar. Även om en återförsäljare inte specialiserade på begagnade bilar, kan han ha en bil till hands som passar dina behov. Granska dessa partier snabbt för att inte slösa bort värdefull söktid, men med tillräcklig omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att inte missa något.
4

Granska lokala annonser, antingen i din tidning eller på en webbplats som Craigslist.com. Ofta kommer bilhandlare lägga upp annonser i publikationer som dessa, antingen för enskilda bilar eller för hela sin massa. Om du gör lokalisera ett specifikt fordon med den här metoden kan du använda det faktum att du hittade det i en annons som förhandlingsmedel - dealern ville bli av med det illa nog att annonsera det
<. br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77876.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.