Hur man förbereder en Bill of Sale

Viss information måste ingå i din köpebrevet. Instruktioner
1

Vet de viktigaste delarna av ett köpebrev. Ett köpebrev bör innefatta säljarens uppgifter, köparens uppgifter, objektbeskrivning, information om garanti, betalningsinformation och signaturer.
2

säljare och köpare information. Måste innehålla namn, adress, stad, stat och postnummer. Telefonnummer och e-post kan vara till hjälp att byta under köpprocessen men är inte nödvändigt att inkludera i köpebrevet.
3

Post Beskrivning. För en bil, omfattar detta år, göra, färg, modell beskrivning, kaross, cylindrar, chassinummer (VIN), titel nummer och mätarställning. Innan köpa en bil, be säljaren om en kopia av titeln. Att göra detta gör att skaffa den information som behövs lätt för dig men informationen måste fortfarande tas med i köpebrevet.
4

betalning. Säljaren har rätt att sälja och överlåta titeln på detta fordon. Säljaren erkänner emot eller godkänner betalning från köparen på något av följande sätt: 1) Betalas köpeskillingen i sin helhet. 2) X antal dollar som en delbetalning med följande balans som skall betalas i X antal dagar. 3) X antal dollar som en delbetalning med en revers upprättas för återstoden av köpeskillingen.
5

Garantiinformation. För "AS-IS", kan följande uppgifter användas: Fordonet säljs Detta innebär att det inte finns någon garanti för fel, och köparen nu håller allt ekonomiskt ansvar för fordonet "AS-IS.". Säljaren erkänner vägmätaren inte har manipulerats, och det finns inga falska airbagskydden. Observera att även en "AS-IS" köpet ingår uttalandet vägmätare utlämnande och airbag säkerhet avtal. "AS-IS" typiskt kommer att användas om inte fordonet är fortfarande under tillverkarens garanti.
6

Signaturer. På toppen av detta avsnitt bör läsa något att säga: enligt säljaren och köparen, är all information som lämnas i denna köpebrevet sant. Nu köparen, säljaren och vittne ska underteckna och datum.
7

Title Transfer. Om du köper en ny eller begagnad bil från en återförsäljare, kommer titeln överföringen normalt tas om hand för dig. Om du köper från en privat fest, kommer följande webbplats hjälper dig att hitta information för att registrera ditt fordon: http://www.dmv.org/Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77234.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.