Hur leverera en begagnad Mini Cooper till USA

Mini Coopers är små bilar tillverkade i Storbritannien. De tillverkades i England mellan 1959 och 2000. År 2000 BMW lanserade BMW Mini. Medan Mini Coopers kan köpas i Amerika, är många också importeras från Storbritannien, Kanada och andra länder. Det finns regler och rutiner som måste följas vid transport och importera något av storlek och värde. Importera en begagnad Mini Cooper i Amerika är inte en lätt uppgift på grund av dessa lagar och federala krav, så var beredd. Instruktioner
1

begära all den information du kan om den används Mini Cooper. Begär ramnumret (VIN), servicebok, register skatt och allmänna handböcker som följer med bilen. Många länder kräver också årliga tester väg värdighet kallas kvickheter i Storbritannien. I detta fall bör du fråga för bilens MOT certifikat. Om Mini Cooper är skeppas från Storbritannien bör du också begära sitt V5 registreringsbevis för sitt fordon.
2

Kontakta Environmental Protection Agency (EPA) om hur du importerar en Mini Cooper. Amerika har strikta import lagar för utländska bilar. Du kommer sannolikt att behöva fylla i EPA blankett 3520-1 och förklara koden E. Dock kan detta ändras beroende på dina omständigheter. EPA kommer att kunna berätta för dig om du kan importera bilen och vilken form (s) du behöver. Importerade bilar 21 år eller mer efter de tillverkats behöver inte uppfylla EPA utsläppskrav. Till exempel kan en bil tillverkad 1991 importeras under 2012 och en bil tillverkad i 1992 kan importeras under 2013. Alla modeller under 21 år måste uppfylla kraven.
3

Slutför Institutionen för transportion (DOT) HS-7 formen. Du behöver detta formulär för att rensa din bil genom tullen när EPA har godkänt din import. Du måste veta tullhamnen, tull hamnkod, gör av fordonet, när den gjordes, när det kommer in America, importörens namn, beskrivning av bilens utrustning och fordonets identifieringsnummer.

4

Rengör bilen om du är i ett annat land innan du skickar det. Om inte, fråga den som säljer bilen för att se till att den är helt ren. Detta krävs för att förhindra införsel av utländsk mark som kan komma med det importerade fordonet. Detta hjälper till att skydda mot angrepp som kan åstadkommas av skadedjur som kan komma med jorden i underreden.
5

Ordna där du kommer att genomföra de tullformaliteter. I teorin tullförfaranden bör ske i den första anhalten. Men om det är obekvämt för dig, kan du hyra en speditör att föra fordonet till en mer bekväm tullen port. Tullen för en Mini Cooper är det på en vanlig bil, så ungefär 2,5 procent av köpeskillingen.
6

Hitta ett rederi som avlastare Auto Car, movingcars.com eller A-1 Auto Transport och ombesörja att bilen levereras till dig. När du har alla dina dokument kan du ordna för rederiet att föra fordonet till dig. Detta kommer att innebära att arrangera för rederiet att plocka bilen upp i det andra landet och föra den till USA.
7

Kontrollera bilen innan du använder den för att se till att ingenting har skadats under resan . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77067.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.