Vad du ska titta efter när man köper en begagnad Durango

När du köper en begagnad Dodge Durango finns det vissa saker att titta efter för att veta om bilen är värt att köpa för de pengar den tidigare ägaren säljer den för. Dessa saker innebär hur många miles är på Durango, om det någonsin har varit i en olycka och tillståndet av interiören. Antal Miles

Som med att köpa någon ny bil, körsträcka gör en skillnad om bilen är värt vad det kostar. För en begagnad Dodge Durango, du förmodligen inte vill köpa det om det finns mer än fyrtio eller femtio tusen miles på bilen. Sport Utility Vehicles gillar Durango löper större risk att bryta ned vid högre körsträcka. Om du har möjlighet att köpa en Durango med låg körsträcka, kanske du kan få en fabriksgaranti på bilen, så länge som den första ägaren har det flyttas över till dig.
Har bilen varit i en olycka?
p Det är alltid viktigt att veta om den används Dodge Durango du söker att köpa har varit i en olycka. Det finns sätt att kolla detta. Om det har varit i en olycka, bör säljaren berätta. Om de inte avslöja här, kan du göra en rapport Car fax med Durango s VIN-nummer och se om det någonsin har funnits en polisanmälan eller något rapporteras till försäkring. Även då kan du inte hitta några belägg för detta. Det enda sättet att vara säker på att bilen inte har varit i en olycka utanför det är att ta den till en mekaniker självständigt och ha dem att se bilen över för maskerad skada eller bevis bilen var i en olycka.


Interiör skick och använda

Kontrollera insidan av bilen för permanenta fläckar eller smuts marken i mattan på golvet, eller hål från cigarett brännskador. Kontrollera om en dålig lukt som inte kan tas bort från det inre, eller läder säten som kan ha solskadad. Också fråga vad Durango användes till. Var det en bil någon tog till och från arbetet som deras vanliga dag-till-dag bil? Eller var det används på en ranch till off-road och distanser utrustning eller används för att transportera 04:56 ungar varje dag? Det gör en skillnad på hur bilen kommer att köras i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77275.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.