Hur man hittar en 1977 Chevy Monte Carlo till salu

Monte Carlo är en tvådörrars bil tillverkad av Chevrolet. Först infördes 1970, genomgick bilen flera förändringar innan det avvecklades efter 2007 års modell. Den 1977-modellen är den sista i raden är "andra generationen", som presenterade en fullstor kropp. Eftersom livslängden för denna modell, det finns flera nationella och regionala organisationer ägnas åt det. Dessa grupper kan spela en central roll i att hjälpa dig att hitta en begagnad 1977 Monte Carlo. Instruktioner
1

Sök på nätet för att se om det finns en Monte Carlo Car Club i ditt område. En klubb i din stad eller stat kanske kan sätta dig i kontakt med lokala Monte Carlo ägare som funderar på att sälja. Att köpa en bil i ditt närområde kan skära ner på dyra resekostnader för att få bilen till ditt hem.
2

Kontakt större grupper, som National Monte Carlo Owners Association (NMCOA) eller Muscle Car Club (MCC). Den NMCOA är en nationell organisation med säte i Pennsylvania, men har medlemmar över hela landet. MCC är en världsomspännande organisation som arbetar med bevarande och restaurering av muskel bilar (1977 Monte Carlo är den sista årsmodellen av detta fordon som faller i muskel bil kategorin). Båda dessa organisationer har medlemsländerna forum där du kan göra förfrågningar till 1977 Monte Carlo som finns till försäljning.
3

Sök den vill ha annonser, både i lokala tidningar och reklam på nätet. Det finns några webbplatser som 1977MonteCarlo.com, som fungerar som ett clearinghus för Monte Carlo ägare och köpare. Denna tredje parts webbplats, som inte säljer bilar direkt, utan snarare ansluter intressenter, är en bra utgångspunkt för online-sökningar.
4

Besök en lokal mäklare. Enligt The Muscle Car Club, dessa företag fungerar ungefär som en begagnad bil mycket, men kommer att ha fler kontakter i muskeln bilindustrin. Fråga dem om de känner till något 1977 Monte Carlo till salu.
5

Kolla auto visar i ditt område. Även om dessa visar inte kan specialisera sig på märke och modell du letar efter, kan de vara ett bra ställe att ansluta med andra bilentusiaster som kanske kan hjälpa dig i din sökning.
6

Besök lokala junkyards och fråga om de har några 1977 Monte Carlo's - eller delar till bilen - på sin lott. Denna metod kan lämna dig med ett fordon i behov av tunga restaurering, men kan vara ett alternativ om du är ute efter att hitta en Monte Carlo på en rock-bottom pris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77927.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.