Hur man hyra en begagnad bil

Leasing är inte bara för nya bilar. Chansen är stor att begagnad bil du söker kanske även göra en stor hyresavtal affär. Om du tittar på en begagnad bil som har genomgått en certifierad begagnad inspektion, kanske du även möjlighet att få en garanti som täcker så mycket som en ny bil garanti skulle. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Ring en bilfirma som bär denna typ av begagnad bil du funderar på leasing. Fråga om begagnade leasing är tillgängliga för visst år, märke och modell som du tittar på. Inte alla banker och tillverkare har hyreskontrakt som alla begagnade bilar.
2

Vill du forska och ta reda på vad priset ett fordon med de alternativ och körsträcka du söker ska sälja för. Du kan använda sajter som www.kbb.com (Kelley Blue Book) för att ta reda på ett fordons värde baserat på dess skick, körsträcka, optioner och år. Dessutom använder sajter som www.autotrader.com att se vilka återförsäljare och privata fester säljer liknande fordon.
3

Försök att hitta ett fordon med lägst miltal möjligt när hyra ett begagnade fordon. Begagnade bilar har oftast restvärden som är högre än vad bilen är för närvarande säljer för, en begagnad bil med mycket låga miles kommer att ha en högre kvarvarande eftersom fordonet är i bättre skick jämfört med en identisk bil med 30.000 eller 40.000 mer miles, till exempel.
4

Fråga om hur mycket garanti finns fortfarande tillgänglig på fordonet. Du helst skulle vilja hyra ett fordon som omfattas av garantin, vara den ursprungliga garantiperioden eller en förlängd garanti, under hela din hyra.
5

Läs om planerat underhåll som behöver vara utföras på fordonet. När bilarna blir äldre och få mer körsträcka, blir det planerade underhållet oftast större och dyrare. Kontrollera om dealern har några schemalagda underhåll paket som kan köpas i början av hyresavtalet för att täcka alla oljebyten och annat nödvändigt underhåll. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77279.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.