Skaffa ett ägarbyte Formulär för en bil

bilägande spåras för säkerhet och skatteplanering med varje stats Department of Motor Vehicles. Förändringen av ägarform (ibland kallad "title transfer program" eller "ägarbyte ansökan") är den prästerliga mekanism som dokumenterar din ekonomiska ansvar för fordonet. Det enda som krävs avgifterna är normala registreringsavgifter och skatter. Ingen tredje part behövs. Saker du behöver
Vehicle titel, undertecknad över av tidigare ägare
Köpebrev för köpt fordon Review Din körkort
Visa fler instruktioner
1

Ring din statens Institutionen för motorfordon (DMV) och be om en notarie signatur är smog emisions data eller andra speciella detaljer som krävs för att slutföra en överföring av äganderätten ansökan i ditt tillstånd. Fråga även om det är möjligt att ladda ner formuläret i förväg via internet.
2

Samla köpebrev och orginal ägarbevisen från den tidigare ägaren. Var säker på att den tidigare ägaren har tecknat titeln över till dig genom att använda formuläret på baksidan av titeln. Om möjligt, hämta ägarskifte blankett från din statens Department of Motor Vehicles hemsida och fylla i nödvändig information innan du besöker DMV kontor.
3

Besök DMV, ta med dig den köpebrev, den ursprungliga titeln på ägande och ditt körkort. Om överföringen av ägarskapet var inte tillgänglig på nätet, ansökan och slutföra överföringen av ägarskapet på DMV.
4

Gå till din ort eller stad tullindrivare kontor för att slutföra den sista registreringen och betala krävs punktskatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77361.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.