Risker för bärgningen Titlar

Köpa en bil med en bärgning titel kan potentiellt spara dig tusentals dollar över kostnaden för en liknande bil med en normal, eller "märkesvaror," titel. Om du funderar på ett sådant köp, är det dock viktigt att förstå precis hur mycket du ger upp för att förverkliga en sådan djup rabatt. Potentiella köpare av en bärgning-titel fordon bör tänka på det gamla ordspråket emptor varning, eller köparen se upp! Avsaknad av garanti

Oavsett fordonets ålder, blir det ingen tillverkarens garanti på plats. Handlingen att förklara ett fordon "bärgning" är tillräcklig för att göra någon tillverkarens garanti ogiltig. Det är alltid möjligt en enskild återförsäljare kan erbjuda någon form av garanti. Men de flesta återförsäljare säljer endast bärgning-titel fordon på en "befintligt skick".
Svårt att reparera

Även om det är ofta möjligt att återställa en bärgning fordon till nyskick, måste du tänka på dessa fordon normalt deklareras bärgning eftersom de anses "var." Detta innebär vanligtvis kostnaden att fullt reparera fordonet är större än fordonets värde. Innan du gör en betalning eller underteckna något avtal om en reparerad bärgning-titel fordon, har en kvalificerad mekaniker inspektera bilen för att göra vissa eventuella gjort reparationer har återvänt fordonet trafiksäkert skick.
Finance Problem

Finansiering alternativ på en bärgning-titel fordon begränsas oftast till att betala kontant. Om du har tillräckligt med kredit, kanske du kan säkra en signatur lån, familj eller vänner kanske kan hjälpa. De flesta finansiella institutioner kommer inte att säkra ett lån med en bärgning-titel bil.
Försäkringsproblem

Försäkra din bärgning bil också kan visa sig svårt. Vissa försäkringsbolag skygga bärgning fordon helt. Andra kan erbjuda täckning staten minimum, men vägrar att försäkra för kollision och omfattande.
Problem Registrering

registreringskrav för bärgning fordon varierar från stat till stat. Många stater kräver en genomgående inspektion innan man tillåter att fordonet skall registreras. Andra stater kommer att utföra en inspektion och sedan utfärda en märkesvaror titel för bilen om den passerar inspektionen. Innan du gör ditt köp, kontakta din statens avdelning motorfordon och se till att du förstår alla lokala krav.
Lågt andrahandsvärde

Slutligen, inte förvänta sig mycket i sätt återförsäljning eller andrahandsvärde på din bärgning-titel fordonet när det är dags att byta ut den. Med spridningen av tjänster fordon rapport, är det en enkel sak för dina potentiella köpare att upptäcka bilens förflutna och kraftigt minska sitt köpeanbud -. Under förutsättning att de gör något alls

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77056.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.