Hur du köper begagnad Chevy Trucks

Chevrolet är en av de mest kända varumärken inom fordonsindustrin, med ett rykte för att bygga några av de finaste lastbilar i verksamheten. Medan en ny lastbil kan vara perfekt för vissa ägare, sen modell begagnade Chevy lastbilar är det bästa värdet för andra. Den största nedgången på avskrivning sker inom de första två åren efter en lastbil har köpt, vilket innebär att köparna oftast kan hitta en mycket bra affär på en låg körsträcka Chevy pickup. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Telefonbok
tidningen
mekaniker
Visa fler instruktioner
utforska dina alternativ
1

Besök en lokal Chevy återförsäljare. Återförsäljare är värt att utforska för begagnade Chevy lastbilar eftersom när köparna byta upp till den senaste Silverado, Avalanche eller Colorado, de är oftast handel i sina äldre Chevy modell. Dealer priser är generellt högre än vad du betalar någon annanstans. Tänk på att använda Chevy lastbilar som säljs under GM Certified planen går igenom en rigorös 117-punkt inspektion, innehålla en 12-month/12 ,000-mil garanti och en separat drivlina begränsad garanti. En tre-dagars, 150 mil garanti kan du returnera din lastbil inom denna tid om du inte är nöjd. Du kanske vill överväga denna möjlighet på grund av den extra fördelen av en tillverkare-stödda garantin.
2

Besök begagnad bil partier. Kontrollera inventeringen på minst tre platser. Titta på försäljningsställen som drivs av regionala och nationella kedjor inklusive CarMax.
3

Hitta privatpersoner i tidningar, lokal "auto näringsidkare" publikationer och vissa webbsajter inklusive Craigslist och eBay. Generellt köper från en enskild ägare direkt erbjuder de bästa erbjudandena för köpare. Se till att säljaren kan ge ett giltigt titel och alla andra nödvändiga pappersarbetet.
4

Skaffa en CarFax rapport för alla maskiner Chevy truck som du funderar på att köpa. En CarFax rapport kommer att avslöja truckens reparation historia och huruvida det har varit i en olycka. En enda CarFax rapport kostar $ 29,99, medan obegränsat rapporter kommer att kosta dig $ 39.99.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77216.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.