Hur man väljer en begagnad bil

Att välja en begagnad bil är ofta ett klokt val. Eftersom nya fordon sjunker omedelbart, kan du få ett stort värde på en sen-modell bil och även många fler funktioner än du kanske ha råd i en ny bil. Du kan spara pengar på försäkringskostnader samt. Tänk på att äldre begagnade bilar vanligtvis inte täcks av garantin och äldre fordon har ofta högre reparationskostnader. Med forskning och förberedelser, kan du få mer för pengarna med en begagnad bil. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av begagnad bil du behöver baserat på hur du kommer att använda det och dina preferenser. En stor familj kan kräva en SUV eller minibuss för resor till skola och extracurricular händelser. En enda pendlare kanske vill ha en bil som är extremt bränslesnål. Om du ofta dra stora objekt, kanske du vill titta på pickup lastbilar.
2

Bestäm hur mycket pengar du har råd att spendera på en begagnad bil. Du kanske vill förkvalificerades för ett lån, eller bedöma om du kan betala kontant. Att känna din prisklass kommer göra att välja en ny bil lättare. Addera 3

Forskning vilken typ av fordon du har valt. Webbplatser som Consumer Reports och Edmunds har recensioner av fordon av typ och fabrikat. Du kan läsa recensioner av varje bil och även söka efter prisklass.
4

Kontrollera säkerheten och tillförlitligheten av den modell du väljer. National Highway Traffic Safety Administration har en sökmotor som låter dig söka efter bil påminner med märke, modell och år. Den har också en uppsättning broschyrer ranking funktioner fordonssäkerhet för senare modell bilar.
5

När du har beslutat om en begagnad bil och modell, tycker att bilen är till salu. Du hittar den på en begagnad bil mycket, vilket gör att du kan ta bilen för en provkörning och få den kontrollerad av en mekaniker, eller genom en begagnad-bil webbplats eller klassificeras listor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77920.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.