Att pruta på en begagnad bil på ett återförsäljaravtal

När du går in på mycket av en begagnad bil återförsäljare, kan du enkelt tas tillvara, om du inte förbereda dig i förväg. Samtliga fordon på tomten kan vara som "godis" till dina ögon. När du vill ha godis, kommer du att betala det pris säljaren begär det. Men när man vet hur mycket bilen skulle kosta, kan du använda denna kunskap för att få bästa möjliga affär på din begagnade bil. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil du vill ha innan du anländer på generalagenten. Till exempel vet märke och modell av fordon. Bestäm det maximala antalet miles du vill ha på din begagnade bil och de extra bekvämligheter, såsom larm, taklucka och CD-spelare.
2

Research, i förväg, för att ta reda på rekommenderat värde fordonet du vill. Du kan använda olika online-resurser, såsom Kelley Blue Book, NADA guider och Edmunds, för att göra din forskning. Genom att använda sådana resurser, kommer du att ha en "ungefärlig" utbud av vad du kan förvänta dig att betala för bilen. Addera 3

Visa upp på generalagenten med kontanter. Money talks. Därför, om du kan betala för det använda fordonet med kontanter, kommer du att ha en starkare förhandlingsposition. Om du inte har kontanter tillgängliga, försök att säkra ett lån från din bank för att köpa fordonet.
4

Informera begagnad bil återförsäljare av det pris du vill betala för fordonet. Som regel kan du starta $ 1000 lägre än det rekommenderade värdet. Om du inte känner till rekommenderat värde, börjar på $ 1000 lägre än klistermärke priset på bilen.
5

Vänta på begagnad bil återförsäljare för att berätta om ditt pris är acceptabelt. Säg inte dealern det högsta belopp som du har möjlighet att betala. Om du gör detta, kan återförsäljaren begära detta maximibelopp.
6

Gå till en annan återförsäljare om du inte kan förhandla fram ett rättvist pris, baserat på rekommenderat värde. När du är villig att gå bort, står du en större chans att få använda bilen till det pris du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77029.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.