Hur vill kolla en Auto VIN-nummer

Alla fordon som säljs i USA tilldelas en unik Vehicle Identification Number (VIN), vilket krävs enligt National Highway Traffic Safety Administration. Vins för bilar tillverkade efter 1981 har 17 siffror, och tillverkade dem innan dess är kortare. VIN hjälper olika statliga och federala myndigheter, plus försäkringsbolag och brottsbekämpning, hålla koll på fordon och fordonsdelar. Innan du köper en begagnad bil, kan du titta in i dess historia, inklusive antalet tidigare ägare, genom att kontrollera dess VIN med en onlinetjänst. Saker du behöver
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Hitta Autos VIN, som vanligtvis ligger på instrumentbrädan på förarsidan nära fönstret, eller inuti förarsidan dörrkarmen. Den VIN bör också synas i auto titel, registrering och försäkringsbevis pappersarbete.
2

Gå till en sajt på nätet för att köra en VIN check, såsom AutoCheck eller Carfax.
Sida 3

Skriv VIN i webbplatsens sökruta, och klicka på en knapp som "Enter" eller "Sök." Resultaten kommer att visa året, gör och tillverkare av auto gratis.
4

Skriv in ditt namn och kreditkortsinformation för att köpa en utförlig rapport om den automatiska, inbegripet om fordonet befann sig i en rapporterade olyckor, om vägmätaren har ändrats eller om det har anmälts stulet. Du kommer att lära dig om fordonet har lidit skada av översvämning eller brand, och om den har bärgats eller ombyggda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77919.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.