Hur kan jag kontrollera giltigheten av ett fordons VIN-nummer?

När du köper en bil, kan giltigheten av ursprunget till det fordonet komma i fråga. Har det deltagit i en orkan? Har det bärgades innan? Är det stulna? Den Vehicle Identification Number är ett unikt nummer till ett visst fordon. Att förstå hur man läser dessa siffror gör att du kan avgöra om dina nyförvärvade fordonet har något att dölja. Stulna bilar kan ha fel VIN plattor för att dölja brottet eller kan ha en hemmagjord bedrägligt VIN. Varje siffra i numret är betydande och kan hjälpa till att avgöra bilens giltighet. Instruktioner
1

Skriv ner märke, modell och år för fordonet. Bestäm vad ursprungslandet är av märke och modell. Skriv ner motorcykeln typ (gata, dubbelt syfte eller off-highway racing version) och modellen om det anses vara en motorcykel.
2

Anteckna motortyp, motorns cylindervolym och netto hästkrafter. Kontakta en mekaniker eller generalagenten att fordonet kommer från att få denna information om du inte kan hitta det eller inte vet.
3

Gå igenom listan på VIN Guard hemsida och jämföra siffrorna till fordonets information som du har skrivit ner. Var uppmärksam på siffran nio, vilket bör vara ett tal mellan noll och nio, eller bokstaven X för att symbolisera siffran 10. Bortse siffrorna 11 till 17 om du inte känner till fabriken där bilen byggdes.
4

Kör fordonet VIN-nummer genom National Insurance Crime Bureau hemsida för att kontrollera om en stulen bil eller frågor bärgning . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77855.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.