Hur Sök efter begagnade bilar

Om du är i marknaden för en begagnad bil, kan du hitta massor att välja bland. Du kan göra det mesta av din sökning och shopping från bekvämligheten av ditt eget hem, eftersom Internet är en viktig reklam källa för säljarna. Oavsett om du vill köpa från en privat säljare eller en återförsäljare, kan du hitta konkurrenskraftiga priser och prata med säljarna utan att behöva köra runt. Instruktioner
1

webbplatser Sök återförsäljare. Om återförsäljare är liten, kan du mata in namn och plats för återförsäljare i en sökmotor för att gå till sin webbplats och se sin inventering. Eller, kan du kontakta återförsäljaren för att be om hans hemsida adress.
2

Gå till tillverkarens webbplats för att se pre-owned inventering av nya bilhandlare. Generellt har en samma-att återförsäljare många inbyten av samma bilmärke. Från tillverkarens hemsida, klicka på "hitta en återförsäljare" för att ange ditt postnummer och se olika nya webbplatser bilhandlare i ditt område.
3

Gå till AlllofCraigs.com att söka ett brett utbud av ständigt uppdaterade begagnade fordon. Medan Craigslist är ett självklart alternativ, med AllofCraigs webbplats ger en multipel motor placering sökning, så att du kan söka gränsar städer och stater. Både återförsäljare och privatpersoner annonsera på Craigslist, men titta in ofta eftersom webbplatsen uppdateras lika snabbt som folk lista bilar till salu.
4

Besök Auto Trader eller Motors eBay webbplatser för att se ännu mer begagnade bilar till salu. Antingen webbplats ska erbjuda massor av bilder och detaljer om bilar till salu i eller i närheten av ditt område. Både återförsäljare och säljare använder dessa platser.
5

Look via tryckta publikationer, som skiljer sig genom området. Många begagnad bil publikationer kan hittas i restauranger, stormarknader eller närbutiker. Kontrollera webbplatser och skriva ut kopior av din tidning och kära i närliggande områden.
6

köra runt och leta efter bilar till salu på sidan av vägen. Du kan också köra runt till återförsäljare massor att visa inventering som kanske inte nödvändigtvis annonseras på återförsäljarens hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77856.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.