Hur köper jag unrepairable skrotbilar?

Unrepairable skrotbilar erbjuda investeringsmöjligheter. Du kan sälja bilarna som metallskrot eller du kan ta bort delar och sälja dem individuellt. Processen med att köpa skräp bilar är ungefär som att köpa något annat fordon. Den största skillnaden är att finansieringen är inte ett alternativ för unrepairable bilar. Men för en initial investering så lågt som $ 200 - $ 300, kan du generera en stadig inkomst. Saker du behöver
Bill of Salu Titel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera skräp bilar till salu. Visa lokala tidningsannonser och hitta individer eller företag som säljer havererade eller skräp bilar. Också gå till webbsajter, som Action Bärgning, AR Auto och amerikanska Auto Inc., och sök efter skräp bilar till salu. Dessa webbplatser erbjuder skräp bilar som är till salu av försäkringsbolag och privatpersoner.
2

Få ramnumret om du är intresserad av att köpa bilen. Skaffa en rapport fordon historia online på en webbplats, till exempel CarFax, och se till att den enskilde sälja bilen är den faktiska ägaren
3

lön för skräppost bil. Ett finansbolag eller bank kommer inte tillhandahålla finansiering för en bil om det inte är motorväg säker. Därför måste du ha tillgängliga medel.
4

Få en köpebrev för skräppost bil. Oavsett hur mycket du betalar för bilen, bör ett köpebrev ange köparen (s) och säljare (s) namn, fordonets registreringsnummer, och märke och modell. Säljaren måste underteckna och datera köpebrevet också.
5

få titeln från fordonets ägare. Slutför baksidan av titeln och säkerställa överföringen är laglig. Se till att köparen (s) och säljare (s) står upptagna i rätt linjer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77784.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.