Hur du köper en begagnad Ford Mustang

Du har beslutat att vidta åtgärder och köpa en begagnad bil, och efter att ha tillbringat en tid funderat val, har du minskat ner det till ett visst märke och modell: en Ford Mustang. Mustangen var färskt av monteringsbandet 1964, och har varit mycket populär sedan dess. Ford har tillverkat högkvalitativa, snygga sportbilar för amerikanska köpare i mer än 40 år. Eftersom Mustang är Fords Nr 1 säljande bil, kommer att hitta rätt begagnad Ford Mustang inte vara svårt. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av Mustang du vill. Vill du en vintage bil, eller en lätt begagnad sen modell? Vill du en cabriolet eller en hardtop? Om du har bestämt dig för att köpa en lätt begagnad sen modell, bör din lokala Ford-återförsäljare har flera i lager. Om du har bestämt dig för att köpa en vintage bil, eller ett visst år eller kropp stil cabriolet, börja med din lokala Ford-återförsäljare och utöka din sökning till att omfatta andra marknader (såsom tidningen, andra Bilhandlare, Craigslist och andra webbplatser ).
2

Beroende på vilken typ av Mustang du vill, måste du ställa en budget. Oavsett om du har $ 2500 eller $ 25.000 till spendera, är en budget avgörande för att du får den bästa bilen du har råd.
P Om du föredrar att äga en senare modell Mustang, och det är din högsta prioritet, men du gör inte har tillräckligt i din budget för att köpa en fullastad Mustang, då kanske du vill välja en senare modell med färre funktioner (t.ex. trasa platser istället för läder). En annan sak att tänka på när du köper din begagnade Mustang är körsträcka. Typiskt är varje fordon med mer än 100.000 miles anses "hög körsträcka" och bör prissättas betydligt mindre än en begagnad bil med färre miles.
3

När du har satt en budget, använda Kelley Blue Book online (www.kbb.com). Kelley är en gratistjänst som hjälper dig att upptäcka värdet av en begagnad Mustang som du väljer. Detta är en av de mest populära källorna som finns för att avgöra om den används Mustang du har siktet inställt på är ett bra värde.
4

Nu när du har en prissättning, budget och vilken typ av Mustang du har i åtanke, börja på allvar shopping för bilen. Det finns många online-återförsäljare, som eBay, Craigslist, Cars.com och Carmax.com. Lokalt, kommer du att hitta många Mustangs till salu också, så inte bara söka på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77201.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.