Hur du köper en kategori D Bil

Fordon i kategori D är en tidigare ägd bil som har varit i en olycka. Olyckan som kategori D fordonet har varit i är liten och brukar inte direkt påverkar prestandan. Men fordon i kategori D kan ha chassi skador, vilket kan orsaka kostsamma problem i framtiden. När du köper en kategori D bil, se till att besiktiga fordonet för skador innan köpet. Saker du behöver
Licensed fordon inspektör
Anteckningar
Visa fler instruktioner
1

Fråga återförsäljaren eller ägare vilken typ av olycka bilen var inblandad i. Om ägaren tvekar att svara på, kan det vara en indikation på att skadenivån var mer än vad som är önskvärt.
2

provköra bilen innan du köper. Kolla efter tecken på skador som du kör. Ta del av någon överdriven motorljud, acceleration, retardation, broms effektivitet, problem fjädring och några konstiga ljud. Kontrollera att ingen av de problem eller egenheter med bilen är relaterade till olyckan att fordonet var i tidigare. Köra bilen både i staden och på motorvägen. Omedelbart efter provkörningen, anteckna eventuella problem. Addera 3

Ha en licensierad fordon inspektör inspektera fordonets chassi skador. Om chassit på bilen är skadad, kommer fordonet att behöva dyra reparationer. Om fordonet inte klarar kontrollen, kan det vara bäst att inte köpa bilen.
4

Fråga ägaren eller återförsäljare för posterna fordonsservice. Detta kommer att visa hur väl den tidigare ägaren tog hand om bilen med oljebyten och regelbundet underhåll. Fråga ägaren eller återförsäljaren för tjänsten rekord efter olyckan. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig exakt vad blev reparerad.
5

Vänta 24 timmar innan du köper bilen. Provkör bilen igen innan de köper för att kolla vad du minns om bilen mot nästa provkörning.
6

Informera ditt försäkringsbolag att bilen du köpt har varit i en olycka innan. Vissa försäkringsbolag kommer inte att betala fordringar för tidigare skadade bilar om de inte vet att bilens historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77745.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.