Hur man överför en bil titel i Florida

När du köper en bil i Florida, måste du överföra äganderätten så det kommer att listas i ditt namn på länets skatt poster. Denna process sker i din tullindrivare kontor, men det kommer att börja med din säljare. Du måste ha säljaren fylla i en del på bilen titel för att få igång processen. Så när du köper en bil se till att säljaren har eller kommer att kunna få tillgång till titeln. Du kommer att behöva flera dokument och alla bör hållas samman i en mapp för att säkerställa en smidig och enkel titel överföring. Saker du behöver
Bil titel
Äganderättsöverföring ansökan
Visa fler instruktioner
1

recension titeln på den begagnade bil du köper. Kontrollera VIN-nummer för att se till att de stämmer och se till körsträcka är korrekt. Efter granskning har säljaren slutföra "överföring av äganderätten av Säljaren" avsnittet som omfattar undertecknandet av fordonet titeln. Du måste ha en ordentlig titel för att slutföra denna process.
2

Skaffa en överlåtelse av äganderätten ansökan för köpare från din lokala skatteindrivare kontor. Fylls i sin helhet och placera den med fordonet titel i din mapp. Det kommer att be om din adress, namn och information om bilen, så du behöver bilen titel för att slutföra det. Applikationen finns också tillgängligt på ditt lokala skatteindrivare hemsida.
3

ställa in ett möte och sedan gå till din lokala skatteindrivare kontor. Ta såväl ansökan om titeln överföring och bil titel med dig tillsammans med ditt personnummer, och överlämna dem till en representant som kommer att slutföra processen titeln överföringen. Betala de avgifter äganderättsöverföring, vilket är ungefär $ 75,25 för fordon som är registrerade i Florida, eller $ 85,25 för out-of-state fordon från och med 2010 (enligt Florida Department of Highway Safety och motorfordon hemsida). Använd en check eller postanvisning.
4

Fäst en kopia av kvittot för titeln överföring med fordonets VIN-nummer och hålla dem i dina poster för referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77348.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.