Att pruta när man köper en begagnad bil

Enligt Edmunds.com, begagnade fordon endast ett år gammal kan kosta upp till 30 procent mindre än en ny bil. Bortsett från att din eventuellt köp är mekaniskt ljud, bör du forskning prissättning innan du börjar förhandla. Medan vissa säljare erbjuder sina fordon på ett mycket lågt pris, de flesta lämnar gott om utrymme för förhandlingar. Instruktioner
1

Var köpa. Oavsett om du köper privat eller från en återförsäljare, din villighet att köpa och det finns medel är dina starkaste förhandlar verktyg.
2

Gå online för att dra fördel av gratis förhandlar verktyg från och Kelley Blue Book webbplatser. Sätt i rätt bil information, såsom år, märke, modell, trim nivå och eventuella alternativ som bilen har. Sätt i rätt trafikarbete och visa privat försäljning eller detaljhandeln värde, inte handeln värde
3

Kombinera de två utvärderingsborrningar siffrorna -. En från Edmunds och den andra från Kelley Blue Book - och dividera med två för ett värde som du kan starta förhandlingar på. Många säljare föredrar att använda Kelley Blue Book nummer eftersom de tenderar att vara högre, men det är bara en av flera guider.
4

Kom upp med en hel del. Om säljaren erbjuder bilen till ett pris under värdet du hittat, kanske du redan har en hel del och kanske inte behöva bråka. Annars erbjuder $ 2,000 nedan föreslaget värde (eller det belopp du vill betala) och låta säljaren vet att du ska köpa omedelbart.
5

Se till att ditt erbjudande är tillräckligt låg, eftersom när du börjar förhandlingar, kan du inte gå lägre, men du kan alltid erbjuda att betala mer. Vara tyst som du väntar på säljarens motförslag.
6

Slutför försäljning om säljaren går med på att din låga pris. Om inte, ange ditt argument som motiverar ditt erbjudande. Till exempel kanske du såg samma bil annonseras för ett lägre pris någon annanstans. Erbjud ett något högre pris eller vänta för säljaren att ge henne lägsta antalet -. Påminna säljaren du vill köpa den dagen och har medel tillgängliga
7

fortsätta förhandla tills du är bekväm med ett pris . Du vet att dina fordon värderingar och måste bestämma vad som är en bra affär baserat på din forskning. Om säljaren är orättvist eller företag med ett alltför högt pris, helt enkelt gå vidare för att hitta ett annat fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77659.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.