Hur du köper en 1998 Toyota Camry

Att köpa en begagnad bil erbjuder en av de bästa värdena på bilmarknaden jämfört med nya bilar. Men att köpa en begagnad Toyota Camry tar lite läxor. Eftersom begagnade bilar finns på lokala återförsäljare och på nätet via notering webbplatser, kan forska spara tid och pengar. Dessutom, efter att ha funnit en 1998 Toyota Camry, är det viktigt att forska i bilens historia för att se till att det inte finns några dolda fel. Saker du behöver
Bill Titel
salu
Visa fler instruktioner
1

hitta en 1998 Toyota Camry till salu. Besök återförsäljare i ditt område som säljer begagnade bilar. Leta företagen genom att kontakta den lokala handelskammaren eller använda telefonboken. Sedan 1998 Camry kommer i en CE, LE och XLE, forskning modellerna och bestämma vilken som fungerar bäst för din körning behov och ekonomiska situation. Också besluta om en fyra eller sex cylinder är bäst. Eftersom 5-växlad och manuell växellåda är standard, hittar du mer tillgängliga än den 4-växlade.
2

Sök på nätet efter en 1998 Camry till salu. Se listor på webbplatser som AutoTrader.com, Automotive.com och Toyotaforsale.org genom att söka efter en 1998 Camry (se Resurser). Överväg också sajter som Ebay och Craigslist när du söker efter en Camry. Köp en lokaltidning. Granska annonser för begagnade bilar och leta efter en 1998 Toyota Camry till salu.
3

Ring ägaren av 1998 Toyota. Fråga honom om bilen, såsom körsträcka, skador på kroppen och motorproblem. Fråga om Camry har en historia av motorolja gelbildande, eftersom detta ibland redovisades 1998 Camry s. MSN autorapporter infrequest problem med växellåda, styrning och bromsar, vara så noga med att kontrollera dessa komponenter. Reparationskostnader låg om dessa frågor finns.
4

Skaffa ramnumret (VIN), som ligger på fönsterramen eller inuti förardörren, för Camry, och köpa ett fordon historia rapportera. Använd en online-webbplats som Carfax, VinCheck eller Autocheck att hitta information, såsom tidigare ägare och olyckor.
5

få ett lån, om det behövs. Ge långivaren med VIN-nummer, körsträcka och skick Camry. Den 1998 Toyota Camry har en positiv rating för hög körsträcka, med ägarna rapportering över 200.000 miles på en motor. Därför håller den sitt andrahandsvärde väl. Fyll i en låneansökan och tillhandahålla de efterfrågade handlingarna, däribland kontoutdrag och betala stubbar.
6

Få 1998 Camry titel och ett köpebrev efter betalar för det. Köpebrevet måste ange det belopp som betalats för bilen, köparen (s) och säljare (s) namn, märke, modell och VIN-nummer, samt datum för försäljningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77710.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.