Hur man identifierar en Pontiac Grand Prix VIN J Model

Din Pontiac Grand Prix har ett 17 - tecken chassinumret ( VIN ) som berättar en hel del om bilen . De fem första tecknen berätta det land av fordonets ursprung , fordonets tillverkare och dess märke . General Motors använder den sjätte till åttonde tecknet att identifiera kroppen typ , bilbälte arrangemang och motor . Den nionde tecknet används för att förhindra bedrägerier och den 10: e identifierar fordonets året . GM använder de 11th och återstående tecken att identifiera fabriken och sekvensen bilen kom av monteringsbandet . Instruktioner
1

Sök din Grand Prix VIN på din titel , registrering kort eller papper försäkring . Om du inte kan hitta ditt fordon pappersarbete , kan du hitta VIN på fordonet .
2

Titta efter VIN stämplat på en liten metallplatta placerad på chaufför - sidan av instrumentbrädan , nära vindrutan . Titta igenom vindrutan för att se den bättre .
3

Räkna tecken i VIN till den åttonde positionen . Om det är ett " J ", som innebär att den har en 3,1 - liters V - 6 motor med bränsleinsprutning , identifierar det som en Grand Prix VIN " J " modell .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77908.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.