Hur du köper en begagnad Pickup Truck

Köpa en begagnad bil är en nödvändighet för vissa människor och ett personligt val för andra. Begagnade fordon i gott skick kan vara en bättre investering som nya fordon sjunker fort de drivs från återförsäljarens bil mycket. Att köpa en begagnad pickup innebär att besluta vilka märken och modeller du föredrar och bestämma hur mycket pengar som du har råd att spendera. Uppmärksamma exteriör, interiör och motorns kondition för en begagnad pickup är viktigt att göra rätt köpbeslut. Saker du behöver
Lokala annonser för använt pickup lastbilar
Digitalkamera
Anteckningsbok och penna
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur mycket pengar du har tillgänglig för att spendera på en begagnad pickup. Om du planerar att finansiera en del eller hela beloppet, får preapproval från en långivare för ett belopp som du har rätt. Skriv siffran ner och använda det som det högsta belopp att spendera.
2

Gör en lista över de märken och modeller av pickup lastbilar av valet. Titta på den genomsnittliga försäljningspriset för begagnade pickup lastbilar genom att kontrollera priserna genom Kelley Blue Book, den Industry Guide för prissättning begagnade fordon (se Resurser).
3

Kontakt begagnade bilhandlare i det lokala område för att fråga om begagnade pickup lastbilar till salu. Låt försäljaren vet märken och modeller av intresse. Ge inte säljaren det högsta belopp att spendera för att undvika att prissättningen förändras i förväg titta på fordonen. Boka en tid för att stanna till återförsäljaren om de har pickup lastbilar till salu som uppfyller kriterierna. Gör inte slutliga beslut under ett första besök.
4

Läs lokaltidningar och leta efter begagnade pickup lastbilar till salu i den sekretessbelagda delen. Ring och prata med säljarna av pickup lastbilar av intresse för dig. Granska och provköra fordon, men inte fatta några beslut på plats. Ställ frågor om bilens underhåll historia, reparation historia och allmänna skick av lastbilen
5

Få rapporter fordon historia för de bästa tre pickup lastbilar sett och testkörts. Använd en tjänst som CarFax att kontrollera ren titel av fordonet och att alla skador och större reparationer av pickup truck beskrevs av säljaren.
6

Gör ett slutligt beslut på grundval av den erfarenhet provkörning fordonet förhandlade slutliga priset, bilens historia och allmänna skick pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77638.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.