Hur du köper en ombyggd Bärgning Car

Bilar med termen ombyggda, ombyggda bärgning, eller bärgning på titeln har gått igenom en allvarlig olycka och kan ha reparerats. Vad räknas som en allvarlig olycka, liksom när en bil anses vara ombyggd från sin bärgning tillstånd, skiljer sig från stat till stat. Vissa stater kräver inte bärgats fordon ska märkas som sådana på titeln. Köpa en ombyggd bärgning fordon kan vara riskabelt, eftersom skadan inte alltid är tillräckligt repareras. Instruktioner
1

Tänk på riskerna med att köpa en ombyggd bärgning fordon. Många bilar med denna beteckning deklareras som uppgick av ett försäkringsbolag, sedan säljs på auktion. Vissa säljare kan endast utföra de mest smärre reparationer innan du säljer dessa fordon, lämnar dem osäkra.
2

Hitta ett försäkringsbolag och finansiering innan de köper en bärgad eller ombyggda fordon. De flesta företag kommer inte att finansiera eller försäkra en ombyggd bil. Att hitta företag som kommer måste göras innan man väljer bilen.
3

Leta efter tecken på vattenskador att avgöra om bilen någonsin översvämmade. Kontrollera insidan för vattenledningar, leta efter rost, och vara försiktig med unken lukt. Översvämmade bilar kan få allvarliga mekaniska problem som är svåra att hitta med en motor inspektion.
4

Kontrollera statliga lagar för regler om att ändra en bärgad bil titel till en ombyggd titel. Vissa stater kräver bilar att ha säkerhetskontroller innan titeln ändras, medan andra inte gör det.
5

undersöka bilen för tecken på ram skador. Twisted eller ut ur ramar ställning dörr, lock bål eller huva och svårt att stänga dörrarna är alla tecken. En skadad ram kan göra en bil mer benägna att skrynkla ihop i en olycka, och är mycket svårt och dyrt att reparera korrekt.
6

Kör en check fordonets historia. Vissa fordon historia kontroller visar olyckan eller tillbudet som orsakade att bilen betraktas som en bärgning. Auto försäkringsbolag krävs inte alltid för att rapportera händelsen, dock.
7

Köp en ombyggd bil för långt under det uppskattas används värdet. Ombyggda fordon bör kosta minst 25 procent mindre än en begagnad bil av liknande ålder och mätarställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77536.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.