Hur du köper en begagnad Porsche Cayenne

Porsche Cayenne är en av de mest förebådade och lyxiga stadsjeepar på vägarna i dag. Men med detaljhandelspriserna på nytt Cayennes ofta sträckning på över $ 100.000 med skatter, avgifter och en mängd lyxiga alternativ, att köpa begagnad kan du spara tiotusentals dollar. Shopping för en begagnad Cayenne är inte väsentligt skiljer sig från att leta efter andra typer av begagnade bilar, men på grund av dess höga kostnad, är det bäst att säkra finansiering innan du börjar handla. Instruktioner
1

Bläddra för Porsche Cayennes på populära online bilförsäljning webbplatser för att få en allmän uppfattning om mängd modeller och, ännu viktigare, en rad priser. Det primära målet i detta skede är att bestämma hur mycket finansiering för att ordna. Länkar till några ledande försäljning webbplatser är listade i avsnittet Resurser nedan.
2

boka en tid med din bank, Credit Union eller lån agent för att diskutera pre-kvalificera för ett billån. När du gör utnämningen, fråga om någon personlig eller ekonomisk dokumentation som du måste ta med till mötet. Addera 3

Arbeta med din bank eller lån medel för att pre-kvalificera sig för ett lån på av din maximala bil shopping budget. Detta kommer inte att vara en faktisk lån eller en garanterad utbetalning, utan snarare ett löfte från banken att bevilja finansiering upp till det angivna beloppet. Med detta löfte skriftligen huvudsak ger dig köpkraft för den bil du vill ha.
4

Börja handla för begagnade Cayennes genom att gå till de webbsajter som anges i de resurser som anges här, eller genom annan bil försäljningsställen. De flesta av dessa webbplatser kan du söka baserat på flera kriterier, så ta din tid och ställa in alla sökfält noggrant. Du kan begränsa din sökning till vissa årsmodeller, prisklasser och paket funktionen. Du bör också välja närmaste återförsäljare platser så det blir lättare att provköra och inspektera en SUV.
5

Håll en lista över alla de starka online leder. Det enklaste sättet att göra detta är att bokmärka varje bil notering som intresserar dig i webbläsaren. Du kanske också vill skriva ut listor så att du kan jämföra dem sida vid sida.
6

Utöka din sökning genom att också kontrollera den lokala telefonkatalogen för begagnade Porsche återförsäljare, begagnade återförsäljare av importen, nya Porsche återförsäljare som kanske har några begagnade bilar, och bilverkstäder som är specialiserade på Porsches eller annan import. Ring och fråga om någon använt Cayennes. Diskutera varje bil som du hittar att vara tillgängliga, och om du tror det kan vara en bra match, skriva ner detaljerna. Glöm inte att inkludera kontaktuppgifter till säljaren.
7

Samla alla dina leder från både online och telefon sökningar. Rank varje SUV du funderar för din nivå av intresse.
8

Kontakta en säljare i tid, med början Cayenne längst upp på listan. Ordna provkörningar med varje säljare som kan träffa dig, och be alla och alla frågor du kan ha om bilen.
9

Ta dig tid att personligen inspektera varje bil till din belåtenhet, och föra en papper, penna och kamera med dig att göra anteckningar och fotografier. Om du tittar på flera modeller, kommer detta att hjälpa dig att hålla fakta om var och en. Fortsätta processen provkörning tills du hittar en bil du är allvarlig om köpande.
10

Kontakta säljaren av bilen du gillar bäst att anmäla ditt intresse. Du kanske måste producera ditt lån prekvalificering brev till säljaren. Fråga om att få en oberoende inspektion för fordonet innan du köper den. Ibland kan en säljare kommer att erbjuda sig att betala för detta, men oftast köparna vidta åtgärder för att plocka upp bilar från säljarna och ta dem till sina egna mekaniker för inspektioner på egen bekostnad. Har bilen besiktigas av en mekaniker du litar på. Detta kommer att kosta $ 100 eller mer, beroende på hur noggrann inspektion och mekaniker priser, men för en bil i den här prisklassen, är det väl värt bekostnad.
11

Prata till mekaniker efteråt för återkoppling och synpunkter på huruvida du ska köpa bilen. Om problem upptäcks, informera säljaren. Du kan sedan bestämma om du vill köpa bilen på det angivna priset, eller om du vill köpa den alls. Du kan också försöka att förhandla med säljaren för ett lägre pris, eftersom du kan behöva göra reparationer.
12

När du och säljaren har kommit överens om ett pris och diskuterade betalningssätt, gå tillbaka till bank eller kredit unionen som redan kvalificerade dig och slutföra billån.
13

Betala säljaren och se till att säljaren överlåter titeln över till ditt namn vid denna tid. Samla nycklar och njut av din nya Porsche Cayenne.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77111.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.