Hur du köper en bil i Mazatlan, Mexico

När du har valt att leva på heltid i Mazatlan, Mexiko, förnya din out-of-land pläterade bil varje år kan bli ganska jobbigt. Köpa en begagnad bil i Mexiko är enklare och billigare än att importera din USA-köpt bil, ordentlig forskning kan försäkra en smidig process. Saker du behöver
bevis på uppehållstillstånd
FM2 eller FM3 invandring tillstånd
Cash
Visa fler instruktioner
1

Få mexikanska körkort. Detta kan uppnås på Secretaría de Transportes y Vialidad (Mexikos version av DMV) med en kopia av ditt FM3 eller FM2 invandring tillstånd och en elräkning (eller annat bevis på uppehållstillstånd). Du måste klara både ett skriftligt prov, finns på engelska, och ett körprov. Kom förberedd med din blodgrupp, eller stanna på kliniken intill, tar testet tio minuter.
2

Hitta en mekaniker. Om du inte redan har en betrodd mekaniker i Mexiko, be dina vänner för rekommendationer. Olyckshistoria rapporter är inte vardagsmat i Mexiko, så en grundlig kontroll av bilens väg värdighet är ett måste och väl värt den extra kostnaden.
3

Hitta en bil. Bilhandlare är många, men vara beredd för vissa klistermärke chock. Nyare bilar är generellt dyrare i Mexiko än i USA. Mazatlan hyser privata säljare bilförsäljning, så se till att kolla snabbköpet klassificeras styrelserna för flygblad.
4

köpa en bil. Som helst, kommer en privat säljare i Mazatlan området hämta dig ett bättre pris än att köpa från en återförsäljare eller bil mycket. Tyvärr kunde köpa från en främling även resultera i en bil som stulits eller är i fara för att återtas på grund av bank eller regering panträtter. Samla en titel tillsammans med din köpebrevet, och grundligt undersöka säljaren.
5

Registrera din nya bil. Den Banorte på Rafael Buelna eller Recaudación de Rentas från akvariet kan du betala alla tillbaka anmälningsavgifter och skickar "tarjeta" (registrering kortet) och sticker till dig med post. Du kan också fylla i formuläret online (se Resurser). Ange ditt registreringsnummer och betala via PayPal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77681.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.