Hur Transfer Equity på en bil titel

En överlåtelse av aktier kan endast göras när det finns en öppen kvarstad eller lån på fordonet i fråga. Det egna kapitalet avser han skillnaden mellan värdet på objektet och det belopp kvar på lien. Ägaren vill sälja bilen men alla parter måste göras medvetna om kvarstad. Denna situation tenderar att inträffa när du har mer skuld på fordonet än bilens värde. Denna överföring av eget kapital inte bort kvarstaden. Saker du behöver
Transfer Equity bildar
Original säkerhetsavtal
Bil titel
Lien innehavaren tillstånd dokument
Visa fler instruktioner
1

Kontakta lien innehavaren att erhålla sitt tillstånd för överföring av kapital och bilförsäljning. Detta tillstånd bör vara i form av ett dokument. Den lien innehavaren tillstånd kommer att ersätta papper lien utsläpp som normalt används vid överföring av en titel. För tillstånd ska beviljas, måste köparen passera en kreditkontroll och godkännas av lien innehavaren, som om han ansöker om ett billån.
2

underteckna och datera bil titel. Har köparen underteckna och datera bil titel också. Har ett vittne underteckna titeln. Den lien innehavaren kan kräva att alla papper ska undertecknas vid lien innehavaren har sin verksamhet. Se till att alla inblandade i affären har en kopia av det undertecknade pappersarbete. Addera 3

lien innehavaren, måste säljaren och köparen fyller i en överföring-av-equity formulär. Alternativt kan den nya köparen underteckna originalet trygghet.
4

Skicka överföringen av kapitalet formuläret och tilldelas titeln till expediten av domstol i köparens hemortslän. För en lyckad överföring, kommer den ställföreträdande clerk stämpla överföring av eget kapital eller trygghet. Detta steg görs normalt av kvarstad innehavare.
5

När försäljningen går igenom, kommer den nya ägaren tar över betalar kvarstaden. När kapitalet har betalats ut, kommer lien innehavaren släppa titeln till bilägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77880.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.