Tips om hur du köper en begagnad bil med Lien Holder Titel

Köpa en begagnad bil kan vara en smart drag om du är en sparsam shopper. Istället för att betala för dealer höjningarnas, kan du undvika den mellersta mannen och enbart behandla ägaren. Men det finns några åtgärder du bör vidta för att se till att överföringen av äganderätten hanteras korrekt. Rensa alla gamla eller befintliga panträtter på bil titel är främst, och processen är inte så inblandad. Saker du behöver
Kopia av titeln
Visa fler instruktioner
1

Kontakta säljaren och förhandla fram ett inköpspris. Du har inte rätt att få full payoff på lånet (denna information är privat), men du har rätt att se en ren titel innan den studsade en affär. Se till att båda parter nå en uppgörelse i godo på köpeskillingen.
2

Schemalägg ett möte för att köpa bilen med säljaren och hans långivare. Om inköpspriset (vad du kommer att betala) inte kommer att täcka hela payoff, kan kvarstaden inte frisläppas. I detta fall måste säljaren ge mellanskillnaden för att täcka underskottet.
3

Hyr en notarie för att bevittna transaktionen. Du behöver inte en lång köpebrev, men du behöver någon dokumentation som bekräftar försäljningen. Detta dokument bör innehålla datum, bilens VIN (Vehicle Identification Number), namnen på köpare och säljare, inköpspriset och det tillstånd i vilket bilen tas emot.
4

Ge din check till långivaren direkt, om det kommer att betala av en kvarstad på titeln. Säljaren måste också ge långivaren en check för underskottet, om det finns någon. Först då kommer långivaren lämna en frisättning av kvarstaden. Se till att du får en kopia av detta dokument. Få en kopia av den attesterad köpebrevet, alltför.
5

Ta dessa dokument till din lokala DMV kontor. Fyll i en överföring-av-ägandeform, och presentera det med titeln, kvarstaden utsläpp och köpebrevet. DMV representant överföra ägandet av fordonet till ditt namn - med en ren titel Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77359.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.