Hur du köper skräp bilar i Murrieta, Kalifornien

Junk bilar ger ett unikt problem för fordonsägare i att de är stora, mestadels orörlig och inte vanligtvis i hög efterfrågan. Junk bilar blir skräp bilar eftersom de antingen är gamla, inte springa, har förlist eller en kombination av ovanstående faktorer. Det finns flera typer av företag som vinst från skrotbilar. Dessa företag är junkyards, bildemonterare och auto återställa företag. Dessa företag vinst genom att vrida skrotbilar i Resellable delar, skrot eller ens restaurerade ombyggda bilar. Du kan köpa skrotbilar i Murrietta, Calif, och använda bilarna för att göra en vinst genom att starta någon av dessa typer av företag. Saker du behöver
Pengar
Bärgningsbil
Reklam
Visa fler instruktioner
1

avgöra hur mycket du är villig att betala för skrotbilar. Ring lokala junkyards och ta reda på vad deras baspriser för skrotbilar är så att du kan matcha dem eller erbjuda något mer pengar för att locka kunder till ditt företag. Som av 2010, de flesta företag som köper skräp bilar betalar mellan $ 50 och $ 250 för en skräppost bil med en tydlig titel. Priset kan gå upp eller ner beroende på märke och modell av bilen, dess ålder och skick.
2

Annonsera dina avsikter. Du vill köpa skrotbilar, och någonstans i Murrietta, Calif, någon vill få en skräp bil ut ur hans gård. Placera annonser i telefonboken, på lokala online klassificeras webbplatser, område radiostationer och tidningar. Du kanske också vill starta en hemsida och få på sociala nätverk som Facebook och Myspace. Gör dig synlig i Murrietta som köpare av skrotbilar.
3

Bläddra platsannonser. Titta igenom dina lokala platsannonser, såsom de i området tidningar och craiglist.org, för uppdelade och bilvrak för att köpa. Kontakta säljare och göra erbjudanden på skräp bilar de säljer.

Du kan också kontakta försäkringsbolag och fordonsindustrin auktioner för att köpa skrotbilar.
4

När någon kontaktar du vill sälja sin bil, svarar snabbt med ett pris och potential pick-up tid. Ju snabbare du är villig att komma med din bärgningsbil och kassa för att köpa bilen, är det mer sannolikt att någon ska komma ihåg dig eller rekommendera dig nästa gång de behöver för att sälja en skräppost bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77739.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.